vahid12
پسندها
0

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام مرسی از بابت پیشنهاد دوستی تون.خوشبختم.شاد و سلامت باشید.
    سلام ممنون بابت درخواست دوستي
    عكس جالبيه :applause:
    سلام.مرسی از بابتadd. معنی عکس پروفایلتو متوجه نشدم میشه یکم توضیح بدی.آخه عکس کوچیکه و خیلی واضح نیست
    درود وحید جان
    سپاس بابت درخواست دوستی با کمال افتخار پذیرفته شد:heart:
    اختیار داری! یه چیزی هست که همه تعریف می کنن! توکل بر خدا ان شاالله منم امیدوارم که حق هیچ کس ضایع نشه !

خدا هم هست که لیاقت هارو می سنجه و افراد رو بر اساس لیاقت هاشون به یه شغلی و کاری در جامعه دست گرم می کنه! من که قانع شدم! اگه از من لایق تری باشه با زور و حرص من اوضاع عوض نمی شه!
    مطمعنم شما از لایق ها هستی! از پشت صفحه کامپیوتر همه چیز رو مسلما نمی شه فهمید اما یه چیزایی دستت میاد!
    در پناه خدا
    راستش من که فکر می کنم شما قبولی! به قول ادمین به اجتمال قوی اونهایی که امید به قبولی داشتن تا الان وارد سیستم شده! اونایی هم که اصلا امید ندارن زحمت نمی دن به خودشن! فرقی نداره واسشون!
    نگران نباش! شما باید بشینی ایشالله مشاوره بدی واسه سال های بعد! تجربه/ نحوه خوندن/ همین الان تو سایت کلی از شما جرف می زنن که مشاوره بدی!
    اره درصدای شما که خوب بود! منم واقعا امیدوارم که شما و خودم هم قبول بشیم! منم بهداشت رو خیلی دوست دارم!
    نه چرا نا امید؟؟؟؟؟
    شما که ماشالله رتبه تک علومو اوردی! خوشجال باش که بهترین دانشگاه درس می خونی!
    سلام خوبی؟
    نه! با اجازتون مسافرت بودم! همه چی هوب پیش می ره؟تخمین رتبه؟
    هرگاه بتوانم بعد از هر شکست لبخند بزنم شجاع خواهم بود. ناپلئون بناپارت
    شایستگان بردبارند و امیدوار . حکیم ارد بزرگ
    زمان استادبزرگی است که بسیاری ازمشکلات را حل می کند. کرنی
    سلام
    وقت بخیر
    امیدوارم که خوب باشین
    نمی دونم از کجا شروع کنم، شایدم گفتن این جمله کافی باشه؛ وقته رفتنه، حلالم کنین اگه هم ازم بدی دیدین به بزرگی خودتون ببخشین اگه هم خواسته (جسارت نباشه بنده جرات و حق این کارو ندارم) یا نخواسته ناراحتتون کردم خیلی عذر می خوام. در طی این مدتی هم که توی سایت بودم خیلی خوشحال بودم که با دوستانی همچون شما عزیزان دوست بودم. از همه دوستان خیلی خیلی چیزا یاد گرفتم. امیدوارم که همه تون در تموم دوران زندگی تون موفق و پیروز باشین.
    سرتونو به درد اووردم معذرت می خوام.
    خدا نگهدار
    Rbio
    چرا امسال همه خراب کردن امتحانو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نسبت به پارسال سختر بود؟؟؟؟
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا