am-ml
پسندها
171

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• دنیا دارد از شعرهای عاشقانه تهـي می‌شود!

و مردم نمی‌دانند...

چگـونه می‌شود...

بـی هیچ واژه‌ای...

کسـی را که این همه دور است،

این همه دوست داشت...؟؟!!
    :heart:
    میگن زمان همه چیزو حل میکنه شده حکایت من و امیدوارم با گذشت زمان که رفع و حل بشه.....ممنونم خواهر خوبم ولی من هیچ وقت مهربونیای شماهارو فراموش نمیکنم.:riz304:خیلی دوستون دارم.:riz304:
    ممنونم لیلا جان.همیشه این حرفا ملکه ذهنم هست و کار تا دلت بخواد سرم ریخته ولی خدا رو شکر میکنم که امسال با اینکه امتحاناش سخت بود ولی نتیجه ای که الان بهش رسیدم خیلی زیاد بوده و ازش استفاده میکنم ولی خیلی لنگ این ارشدم هستم و دوست دارم قبول بشم که میدونم خیال باطلیه و از الان خودمو آماده شکست میکنم........لیلا امسال گفتم که خیلی دلمو شکوندن دیگه نمیتونم زهرای سابق باشم و سخته و لااقل سعی میکنم برای اینکه انرژی منفی ندم از عالم و آدم چه حقیقی و چه مجازی دور باشم.
    سلام لیلا جان...خوبی؟ ممنونم خواهری..خودمم داغونم و اعصاب درست درمونی ندارم و دلم برای خود سابقم تنگ شده و نمیدونمم چم شده و دلایل زیادی هست که هم ولی بیشتر از اون اینه که میدونم تا چند وقت دیگه کلمه مردودی رو میبینم و داغون تر میشم و این هر روز داغونم میکنه چون مطمئنم قبول نمیشم و برای همین دیگه کم میام و اومدنی سعی میکنم تو تایپیکا زیاد فعالیت نکنم و مبادا حرفی بزنم با این حال و احوالم که باعث رنجش خاطر کسی بشه.
    امسال خیلی و از هر جهت دلم شکست و دیگه طاقت شکستن دلمو واسه کنکور ندارم:sad:
    واااااااااااااااااااای لیلا جوووونم ممنوووووووونم....نمیدونی چقدر خوشحال شدم:4d564ad6:
    ممنون که یادت بود...:heart:
    با وجود مشکلات، ولی چپ دست بودنو دوست دارم:(40):
    سلام لیلای مهربونم....لطف داری عزیزم...منم خیلی دوست دارم لیلی:riz304:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا