ps2020 2013-08-13 خواهش میشه :riz304: انشاءالله که بتونم وقتمو درست استفاده کنم:a2d3: ممنون همچنین:riz304:
ps2020 2013-08-13 سلااااااااااااااااااااام ما برگشتیم D: البته اونموقع هم بودیم D: ولی گفتیم بدون آواتار خداحافظی باشیم بهتره هر وقت که اومدم نت به اینجا هم سر میزنم :riz304::a2d3:خوبین خوشین؟ التماس دعا فعلا
سلااااااااااااااااااااام ما برگشتیم D: البته اونموقع هم بودیم D: ولی گفتیم بدون آواتار خداحافظی باشیم بهتره هر وقت که اومدم نت به اینجا هم سر میزنم :riz304::a2d3:خوبین خوشین؟ التماس دعا فعلا
ZOT 2013-08-13 سلامتی فعلا که زیاد خوش نمیگذره آخه استرس دارم واسه پایان نامه ام نمی دونم الان زنگ بزنم به استادمون یا نه! دیوانه شدم از بس زنگش زدم!
سلامتی فعلا که زیاد خوش نمیگذره آخه استرس دارم واسه پایان نامه ام نمی دونم الان زنگ بزنم به استادمون یا نه! دیوانه شدم از بس زنگش زدم!
mohana 2013-08-11 سلام..لیلاااا میری اداره؟ اونقد عروسی دوس داااارم آخرین جشن،جشن عروسی پسرخاله عزیییزم بود...من نمیدونم چرا استرس داشتم یادش به خیر
سلام..لیلاااا میری اداره؟ اونقد عروسی دوس داااارم آخرین جشن،جشن عروسی پسرخاله عزیییزم بود...من نمیدونم چرا استرس داشتم یادش به خیر
mino90 2013-08-10 همیشه وقتی مهمونی ها تموم میشه، حس غریبی دارم… چه برسه به این دفعه که مهمونی خدا داره تموم میشه.... عیدفطرمبارک
همیشه وقتی مهمونی ها تموم میشه، حس غریبی دارم… چه برسه به این دفعه که مهمونی خدا داره تموم میشه.... عیدفطرمبارک
mohana 2013-08-10 سلام لیلا جونم....سریال ارمغان تاریکی خییییلی خیییلی قشنگ بود....آهنگشو هم خیلی دوست داشتم....ممنون بابت لینک
سلام لیلا جونم....سریال ارمغان تاریکی خییییلی خیییلی قشنگ بود....آهنگشو هم خیلی دوست داشتم....ممنون بابت لینک
AWWA 2013-08-10 خواهش میکنم. آره از اینکه کم به سایت سر میزنی حدس زدم که باید سرت شلوغ باشه. خسته نباشی قرائتتم قبول باشه:riz304:
خواهش میکنم. آره از اینکه کم به سایت سر میزنی حدس زدم که باید سرت شلوغ باشه. خسته نباشی قرائتتم قبول باشه:riz304: