parnia 2013-08-22 ای کووووووووووفت.....خدا نکنههههههههههه:image170: بجا اینکه بگه ایشالا قبولی میگه ایشالا سال بعد...عجبا.....:smilies-azardl (12)
ای کووووووووووفت.....خدا نکنههههههههههه:image170: بجا اینکه بگه ایشالا قبولی میگه ایشالا سال بعد...عجبا.....:smilies-azardl (12)
حسان 2013-08-20 برا خود بچه های بیوشیمی ک حتما سوال ازش میدن اما برای رشته هایی ک یکی از مواردش هورمون بگیر نگیر داره... برا من ک خیلی این بحث سخت بود.. اخرش فقط کلیاتش رو یاد گرفتم اون سوال سختاش رو گذاشتم برای بچه های بیوشیمی... ایشالا ک قبول شی.... بیوشیمی نکته زیاد داره ومرور خیلی میخواد... این بخش هورمون رو هم از ر پاسالار و وضروریات رضا محمدی بخونی نکته هاش میاد دستت
برا خود بچه های بیوشیمی ک حتما سوال ازش میدن اما برای رشته هایی ک یکی از مواردش هورمون بگیر نگیر داره... برا من ک خیلی این بحث سخت بود.. اخرش فقط کلیاتش رو یاد گرفتم اون سوال سختاش رو گذاشتم برای بچه های بیوشیمی... ایشالا ک قبول شی.... بیوشیمی نکته زیاد داره ومرور خیلی میخواد... این بخش هورمون رو هم از ر پاسالار و وضروریات رضا محمدی بخونی نکته هاش میاد دستت
sara77 2013-08-20 وااااااااا دروغم چیه خو من الان ترم 4 هستم 18 سالم بود دانشگا قفول شدم الان حساب کن 2سالم میگذره