waria 2013-08-04 ویولن؟؟؟؟h34r-smiley:ینی خبرچین تر از شیوا ندیدم به عمرم.خداییش. ها نه زهرا نمیشه ببرمش که.خودم میرم فقط.روی ماه خودمو ببینه:a2d3:
ویولن؟؟؟؟h34r-smiley:ینی خبرچین تر از شیوا ندیدم به عمرم.خداییش. ها نه زهرا نمیشه ببرمش که.خودم میرم فقط.روی ماه خودمو ببینه:a2d3:
waria 2013-08-04 مرسی زهرایی.ایشالا شما رو هم میبینیم.البته اگه شیوا منو زنده بذاره.انقد محکم بغلم میکنه که له بشم فک کنم
مرسی زهرایی.ایشالا شما رو هم میبینیم.البته اگه شیوا منو زنده بذاره.انقد محکم بغلم میکنه که له بشم فک کنم
waria 2013-08-04 اااااا.چه رویی داره ها.انگار واسه این دارم میرم من.من واسه ی چیز دیگه دارم میرم شیوا بهانست.بعله اصن شایدم نرفتم پیشش.باید فکر کنم بببینم چی میشه
اااااا.چه رویی داره ها.انگار واسه این دارم میرم من.من واسه ی چیز دیگه دارم میرم شیوا بهانست.بعله اصن شایدم نرفتم پیشش.باید فکر کنم بببینم چی میشه
parnia 2013-08-04 والا زهرای من باشی دیگه موندم تو رودربایسیش....600 -700 کیلومتر راهو داره به عشق من میاد ..چی بگم دیگه....:black_eyed: حالا ی بعدازظهر قراره برم ببینمش......
والا زهرای من باشی دیگه موندم تو رودربایسیش....600 -700 کیلومتر راهو داره به عشق من میاد ..چی بگم دیگه....:black_eyed: حالا ی بعدازظهر قراره برم ببینمش......
waria 2013-08-04 والا.از خدا که پنهون نیست.از تو چه پنهون.من اصن ذوق ندارم از دیدنش ک.اون همش خوشحاله هی میگه شبا خوابم نمیبره ک میخوام تورو ببینم.آره
والا.از خدا که پنهون نیست.از تو چه پنهون.من اصن ذوق ندارم از دیدنش ک.اون همش خوشحاله هی میگه شبا خوابم نمیبره ک میخوام تورو ببینم.آره