akhbar 2013-08-04 آخی قربونت:25r30wi:منم دست کمی از خودت ندارم خواهرجون.(پریشب بود اما فکرکنم...:1dco2x0p1lilzhfpg1t الان میل میکنم.گرفتیش بگوبهم
آخی قربونت:25r30wi:منم دست کمی از خودت ندارم خواهرجون.(پریشب بود اما فکرکنم...:1dco2x0p1lilzhfpg1t الان میل میکنم.گرفتیش بگوبهم
akhbar 2013-08-04 باشه حتما.منکه از خدامه با خواهر با صلح و صفایی مثلت گفتگوکنم.هروقت بگی میام داریا:smiliess (11):چند شب پیش حرفیدیم1خورده.حالامجدد میفرستم برات
باشه حتما.منکه از خدامه با خواهر با صلح و صفایی مثلت گفتگوکنم.هروقت بگی میام داریا:smiliess (11):چند شب پیش حرفیدیم1خورده.حالامجدد میفرستم برات
akhbar 2013-08-04 افتخار میکنم که خواهر خوبی مثل تو داشته باشم:bunnyearsmiley: (شب یلدا راستی یادته؟....یادش بخیر) اگه کاری نداری میخوای بیا یاهو
افتخار میکنم که خواهر خوبی مثل تو داشته باشم:bunnyearsmiley: (شب یلدا راستی یادته؟....یادش بخیر) اگه کاری نداری میخوای بیا یاهو
bioelectric 2013-08-04 آره آشل ...راست میگی ولی من چند سال از نت دور بودم...2سال خدمت،7-8ماه هم واسه ارشد میخوندم...باید کمبود نتمو جبران کنم!!!
آره آشل ...راست میگی ولی من چند سال از نت دور بودم...2سال خدمت،7-8ماه هم واسه ارشد میخوندم...باید کمبود نتمو جبران کنم!!!