mj1919
پسندها
191

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ترجمه:
    سلامی بر شما ...200تا به مادرتون ...300تا به اونی کسی که درستون داده!

شب شماهم بخیر ...طاعات قبول حق..التماس دعا
    ممنونم آقای دکتر...برام زیاد دعا کنید...معلومه دکتر خوب و مهربونو دل پاکی هستین...شب بخیر :auizz3ffy9vla57584x
    سلامی بو خود ، دوصد به دایگد
    سیصد و او کسه دایه سوات:riz304:
    مرسی داداش گلم ....دوس نداری عوض کنم؟؟؟
    سلام دکتر مجری...فعلا برم برای امتحان زبان که نزدیکه بعدشم که آبان دکترییه دیگه...خوش بحال شما که گذروندین دست راستتون رو سر ما....ههه به بچه ها گفتم منم برم مثل دکتر مجریتون دکتر بشم برگردم...یعنی میشه خدا :sad:
    پستای قبلیتون(9،11،18 )رو دوباره نگا کردم اشاره ای به اینکه مدیر یا ناظرید و بهشون بعنوان ناظر رسما اخطار بدید ندیدم واقعا از شما بعیده میگید کشش میدم ......خواستم برداشتای اشتباه اصلاح بشه نمیدونستم دارم باهاتون کل کل میکنم .......
    موفق باشید
    :whistle:
    mj1919
    خوب من نمیدونستم از طرف بچه ها حرف میزنید ..........اشاره نکردید یا من ندیدم، که قبل گیر من به کلمه ی دوستان گفته باشید به عنوان ناظر یا نماینده عده ای از دوستان نظر میدین من فک کردم نظر شخصیتونو دارید میگید
    :13: موندم کجای حرفای من نشون میده با کلمه دوستان مشکل دارم
    خیلی ممنون اقای دکتر.ببخشید منظورم امشب سه شنبه شب بود
    آهان خیلی ممنون .
    مرسی که گفتین . مگرنه مجبور می شدم هر دو جلدو بگیرم
    اشکال نداره در توبه همیشه بازه:)
    خواهش میکنم مام همیشه منتظر تاپیکای خوب شما هستیم......تشکر از وقتی که میذارین
    حالا که اینو گفتین میگما...ریا میشه ولی چاره ای نیست میگم:65d6a5d6s: باورکنین من یادم نمیاد یه ج ز و ه یا کتابی رو تا ته خونده باشم و برم سرجلسه. اصن تو ک ل ا سمون معروف بودم.ولی به قول شما بین خانوما هرچی تعداد دوره ها بیشتر باشه درجه علمی بالاتره.....:smilies-azardl (181
    من مث این بچه ها که همش سوال میپرسن شدم........دوره خوانی یعنی مطالعه گروهی؟ :black_eyed:من فک میکردم یعنی دوباره خوانی. مثلا زمان دانشگاه میگفتیم دو بار دوره کردم.
    من الآن تو سایت کتابخونمون سرچ کردم دیدم 2 جلد زده .
    ممنون ....
    برای پیشنهادای خیلی خوبتون ممنون..... لطفاهروقت موارد دیگه ای به ذهنتون رسید بهم بگین.تشکر
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا