mohana 2013-07-15 واقعااا؟ پس حس خوبی نداری نمیذارم:28::heart: خودم دلمه برگ مو دوست دارم...ولی بادمجون نه:rolleyessmileyanim:
واقعااا؟ پس حس خوبی نداری نمیذارم:28::heart: خودم دلمه برگ مو دوست دارم...ولی بادمجون نه:rolleyessmileyanim:
mohana 2013-07-15 :ad54ad: تا حالا دلمه امتحان کردی لیلایی؟؟؟ میخوام طرز تهیه شو بذارم:rolleyessmileyanim:
mohana 2013-07-15 من دیشب موقع خواب داشتم خودمو تصور میکردم تو یه همچین جایی وووووووی حتی تصورش هم یجوریه
mohana 2013-07-15 45 درجــــــــــــــه؟؟؟؟؟؟واااااای... لیلا من هیچوقت نمیتونم گرما رو تحمل کنم خب؟ مکالمه من با خدا: خدایا خودت میدونی من نمیتونم گرما رو تحمل کنم دیگه...پس بی خیال جهنم..میدونی که من اونجا دووم نمیارم:thanks:
45 درجــــــــــــــه؟؟؟؟؟؟واااااای... لیلا من هیچوقت نمیتونم گرما رو تحمل کنم خب؟ مکالمه من با خدا: خدایا خودت میدونی من نمیتونم گرما رو تحمل کنم دیگه...پس بی خیال جهنم..میدونی که من اونجا دووم نمیارم:thanks:
A A admin 2013-07-15 درود باید چک کنم الان مشغول درست کردن اطلاعات تحصیلی کنار اسم هر فرد بودم اینی که میگی اگر پیدا کنم بهت خبر میدم
درود باید چک کنم الان مشغول درست کردن اطلاعات تحصیلی کنار اسم هر فرد بودم اینی که میگی اگر پیدا کنم بهت خبر میدم