mj1919
پسندها
191

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• همش 2-3 ساعت؟؟ عجب...
    بااشه:whistle:

یادم باشه بعدا یه چی بگم:rolleyessmileyanim:
    سلام دکتر یه سوال ؟
    کتاب سانتا ماریا 2 جلدیه ؟ کدومو می خواین اول بخونین؟
    ببخشین سومین موردی هم که گفتین اینه که از قبل مثلا زمان سه تا کتاب رو اعلام کنیم تا هرکس خواست بر حسب علاقش پیگیر باشه
    ببینین من دقیق متوجه منظورتون شدم
    شما می فرمایین یعنی همه کتاب رو نخونیم و فقط مثلا 5 داستانش رو بخونیم و بحث کنیم بله؟
    واینکه برای هر کتاب تاپیک جدایی ایجاد بشه و بعدها اگه کسی نظری داشت میتونه اضافه کنه

اگه منظورتون اینا بوده که عالیه....واقعا فکر خوبیه
    سلام آقا مجتبی...چون کتاب رو شما معرفی کرده بودین گفتم باهاتون یه مشورتی بکنم. به نظرم کتاب رو دو قسمت بکنیم و برای هر قسمت دو هفته درنظر بگیریم. وبعدش یه هفته درموردش گفتگو داشته باشیم. خوبه؟دوهفته به نظرتون کم نیست؟
    سلام حال شما؟
    فرداشب یعنی چهارشنبه شب ساعت ده شب صندلی داغ با منه.خوشحال میشم تشریف بیارین
    موفق باشین
    فقط یه لحظه خودتون و جاش تصور کنین

:wacsmiley:
    من دارم در مورد herbal plantروی سمیت اندامها مطلب میگیرم ولی اسم گیاهانو نه گوگل و نه اکسفورد نداره.چجوری باید معنیشونو پیدا کنم؟
    سلام اقای دکتر خسته نباشید
    من یه نرم افزار ترجمه ی عالی برای پایاننامم میخام،میشه کمکم کنید
    سلام اقای دکتر..........خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شب و صبح شما هم بخیر.......
    والا من که معتادم به نت.........:black_eyed:
    یه سایت روان شناسی و مشاوره که همیشه میرم به خاطر حساسیت بعضی از تایپیکای مشاوره ای میخوابیدم ولی نصفه شب بیدار میشدم ببینم مراجع اومد یانه...........
    الان که ماه رمضونه راحتتره دیگه شب نمی خوابم...........
    التماس دعا...............
    البته یه چی فهمیدم تو انجمن... نوع اسم کاربری و اواتار رو تصور اولیه کار برا خیلی اثر داره...

تفوتی که من حس نمیکنم اما شما میگید شاید برای همون تغییر نام کاربری باشه...
    نه بابا اقا مجتبی....
    شما یه عالمه سوال ادبی پرسیدین اون جوری جواب دادم... وگر نه ما همانیم که هستیم...
    پست مدیریت هم پس فردا مال یکی دیگه است... زیاد اهمیت نداره...

شب شما هم بخیر
    سلام دکتر جااااااان
    تو تایپیک یه خبریو دیدم ولی درست نفهمیدم
    یکی ژن بخونه ارشدشو البته نوع پزشکیش
    ولی کارشناسیه زیست باشه نمیتونه تو ازمایشگاه کار کنه؟؟؟؟؟درسته؟یا فقط امتیاز نمیدن ؟
    سلام جناب مجتبی گرامی...این ذهن پویا و پر سوال مشوق خوبی پیشرفته...
    بله نام قبلیمان بود.. برای صدور شناسنامه جدید گفتند نامتان فاقد اعتبار لازم است... تغییرش دهید..
    اما واژه حسان...
    حسان جمع حسن است.. هم به عنوان اسم خانم و هم به عنوان اسم اقا به کار میرود... به معنی نیکوان.. خوب رویان..
    تلفظ این نام دو گونه است هم میتونه با کسره زیر ح باشه هم ضمه ...

در پناه خدا باشید
    استادمون معروفه..... والا گفته رو جلد میزنه منم برای اینکه خیلی وقت نگیره بهش گفتم از یکی از بچه ها کمک میگیرم با یکی از بچه ها هم صحبت کردم گفت مشکلی نیست کمک میکنه، باشه ممنون از راهنمایتون :rose:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا