ZOT 2013-07-14 خوابیدی لیلایی الان که اینو مینویسم در خواب ناز به سر می بری! آرزو می کنم خوبهای رویایی ببینی!:28:
mohana 2013-07-14 آرهههه.. انسانها این حقیقت را فراموش کردهاند، اما تو نباید فراموشش کنی. تو تا زندهای نسبت به چیزی که اهلی کردهای مسئولی تو مسئول گلتی..40):
آرهههه.. انسانها این حقیقت را فراموش کردهاند، اما تو نباید فراموشش کنی. تو تا زندهای نسبت به چیزی که اهلی کردهای مسئولی تو مسئول گلتی..40):
mohana 2013-07-14 کوری خیلیا تعریف کردن..اما با روحیات من سازگار نبود..راستشو بخوای کتابایی که همش غم و رنج و سختی باشه ناراحتم میکنن... شازده کوچولو قسمت صحبت هاش با روباه و خیلی دوست دارم...کتاب جالبیه
کوری خیلیا تعریف کردن..اما با روحیات من سازگار نبود..راستشو بخوای کتابایی که همش غم و رنج و سختی باشه ناراحتم میکنن... شازده کوچولو قسمت صحبت هاش با روباه و خیلی دوست دارم...کتاب جالبیه
mohana 2013-07-14 خب حق داری..وقت نمیشه دیگه...منم دانشگاه که میرم کمتر کتاب میخونم.. امسال قبل تعطیلات شازده کوچولو و کوری و خوندم
خب حق داری..وقت نمیشه دیگه...منم دانشگاه که میرم کمتر کتاب میخونم.. امسال قبل تعطیلات شازده کوچولو و کوری و خوندم
mohana 2013-07-14 اومدم فقط بگم دومین کتاب مصطفی مستور( نویسنده روی ماه خدا را ببوس) هم تموم شد... اونقد چشمم خسته س...بگو واجبه؟همه رو با هم بخونی:black_eyed: خوابم پریدهh34r-smiley:
اومدم فقط بگم دومین کتاب مصطفی مستور( نویسنده روی ماه خدا را ببوس) هم تموم شد... اونقد چشمم خسته س...بگو واجبه؟همه رو با هم بخونی:black_eyed: خوابم پریدهh34r-smiley:
mohana 2013-07-14 آخجوووون...ممنووونم... خاطرات یک روانپزشک...اسمش خیلی آشناس..پس حتما باید بخونم:thanks: خب تو هم بخون دیگه عجبااا:28:
آخجوووون...ممنووونم... خاطرات یک روانپزشک...اسمش خیلی آشناس..پس حتما باید بخونم:thanks: خب تو هم بخون دیگه عجبااا:28:
mohana 2013-07-14 واااااای...دستشون درد نکنه...چقدر کتاب...:rose::rose::rose: اینا همه کوچولو هستن دیگه؟؟ اسمشونو مینویسم فردا برم ببینم پیدا میکنم...
واااااای...دستشون درد نکنه...چقدر کتاب...:rose::rose::rose: اینا همه کوچولو هستن دیگه؟؟ اسمشونو مینویسم فردا برم ببینم پیدا میکنم...
mohana 2013-07-14 واقعااااااا؟؟؟؟؟؟ خییییلی تمیز شده...از ژله های من خیلی تمیزتر درآوردی آفرین آفرین:thanks: من همیشه خرابکاری میکنم:tonguesmiley:
واقعااااااا؟؟؟؟؟؟ خییییلی تمیز شده...از ژله های من خیلی تمیزتر درآوردی آفرین آفرین:thanks: من همیشه خرابکاری میکنم:tonguesmiley:
mohana 2013-07-14 عکس ژله های ناز و گذاشتی خو من دلم خواست... پودر ژله دارم ها..حسش نیس درست کنم:25r30wi: