mohana 2013-07-14 دستت درد نکنه... Jane Eyre اگه کتاب کاغذی ازش پیدا کنم خیلی خوب میشه.. با ایبوک اصلا راحت نیستم..چشمم و اذیت میکنه
دستت درد نکنه... Jane Eyre اگه کتاب کاغذی ازش پیدا کنم خیلی خوب میشه.. با ایبوک اصلا راحت نیستم..چشمم و اذیت میکنه
mohana 2013-07-14 رمان نخونده زیاد دارم تو کتابخونه م...ولی حوصله کتاب قطور و ندارم:rolleyessmileyanim:
mohana 2013-07-14 جدی؟ پس شاید چون من تو حال و هوای خوبی نبودم برام جالب نبود..واجب شد دوباره برم بخونم كشتی پهلو گرفته پدر ، عشق و پسر طوفان دیگری در راه است مذهبی مینویسه... تعریفشو شنیدم ولی هیچکدوم از کتاب هاش رو ندارم
جدی؟ پس شاید چون من تو حال و هوای خوبی نبودم برام جالب نبود..واجب شد دوباره برم بخونم كشتی پهلو گرفته پدر ، عشق و پسر طوفان دیگری در راه است مذهبی مینویسه... تعریفشو شنیدم ولی هیچکدوم از کتاب هاش رو ندارم
mohana 2013-07-14 که اینطور... من او...آره خوندم..راستشو بخوای به دلم ننشست... . یعنی سبک نوشته شو دوست نداشتم. کتابای سید مهدی شجاعی رو خوندی؟
که اینطور... من او...آره خوندم..راستشو بخوای به دلم ننشست... . یعنی سبک نوشته شو دوست نداشتم. کتابای سید مهدی شجاعی رو خوندی؟
mohana 2013-07-14 زمینه...داستان و فلسفی...مثه همینی که معرفی کردم( البته تو که نخوندیش) ولی حدس میزنم بدونی منظورم چه مایه هاییه... ارمیا رو خوندی؟
زمینه...داستان و فلسفی...مثه همینی که معرفی کردم( البته تو که نخوندیش) ولی حدس میزنم بدونی منظورم چه مایه هاییه... ارمیا رو خوندی؟
mj1919 2013-07-14 آها عکس اون غذا خارجکی هه رو ؟!!! من درست نکرده، فقط عکسشو دیدم، ضعف کردم! خوب چرا با جوونای مردم همچی می کنید؟؟!!!:33:
آها عکس اون غذا خارجکی هه رو ؟!!! من درست نکرده، فقط عکسشو دیدم، ضعف کردم! خوب چرا با جوونای مردم همچی می کنید؟؟!!!:33:
MAHSABANOO 2013-07-14 سلام لیلا جونی تو قسمت اشپزی شله زرد عنوانشو اشتباهی تایپیدم اونو درست کن بی زحمت مرسی
!SeCreT! 2013-07-14 قبول باشه گلی التماس دعا ...باش بذار امشب جون سالم ببرم برات دارم خانووووووووووووومممممممممم
mohana 2013-07-14 خیییییلی عالیه...چقدر با سلیقه.....دست گلت درد نکنه... چند تا صفحه رو انتخاب کردم حتما درست کنم...ممنونم لیلا جونم
خیییییلی عالیه...چقدر با سلیقه.....دست گلت درد نکنه... چند تا صفحه رو انتخاب کردم حتما درست کنم...ممنونم لیلا جونم
!SeCreT! 2013-07-14 یعنی بفهمم کی روزه میگیری کارت دارم!!7977cujr38iyymsu8: امشب مهمونم و گرنه درست میکردم ازش