چشمکی برو یه آدرس زیر و پروفایل مهسا بانو مدیر قسمت صندلی داغ هست و بگو اسمتو اونجا وارد کنه و اول درخواست دوستی براش بفرست تا پروفایلش برات باز بشه که بتونی براش پیغام بذاری و منم بهش توصیتو کردم یا براش پ.خ کن عین خودت دختر ماهیه...:rose: http://olumpezeshki.ir/forum/members/mahsabanoo-12149/
ههههههه نه باباچشمکی..من همون دوتا مدیریت انجمن خودمون و تایپک گروهی کافیه واسم.دیشب مدیرای اون بخش نبودند و با کسب اجازه ازشون مجری گری برنامه صندلی داغ شیوا رو به عهده گرفتم.
ایشالا وقت بده تا برای شما هم این برنامه رو اجرا کنیم.:tonguesmiley:
سلام چشمکی .........خوبی؟ بله عالیه رو کمک منم حساب کن..منم میخوام زایمان در آب رو بذارم ولی میترسم ولی بازم میزنم و خوشحال میشم اونجا هم کمکم کنی.......برو من و شیوا کمک حالتیم..موفق باشی
سلام چشمکی........خوبی؟ عکس جدید مبارک........من این پیشی آخری همون که واسه عکست گذاشتی شب دیدم یعنی اونقدر خندیدم و خیلی جالب بود ترس گربه رو ببینم اونم با این پوزیشن:25r30wi:
خواهش میکنم عزیزم......آره ستایش و نیایش خانم اند.....مرسی جونم نظر لطفته....راستی شما هم خوزستان زندگی میکنید اخه یه بار گفنی جنوب غربی ...من اهوازیم فک کردم شاید شما هم اهوازی باشی هااااا؟؟؟