C
پسندها
6

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• فدات شم عزیییزم چه قلبای خوشکلی مثل آب نبات میمونه:28:
    چشمکی برو یه آدرس زیر و پروفایل مهسا بانو مدیر قسمت صندلی داغ هست و بگو اسمتو اونجا وارد کنه و اول درخواست دوستی براش بفرست تا پروفایلش برات باز بشه که بتونی براش پیغام بذاری و منم بهش توصیتو کردم یا براش پ.خ کن عین خودت دختر ماهیه...:rose:
    http://olumpezeshki.ir/forum/members/mahsabanoo-12149/
    ههههههه نه باباچشمکی..من همون دوتا مدیریت انجمن خودمون و تایپک گروهی کافیه واسم.دیشب مدیرای اون بخش نبودند و با کسب اجازه ازشون مجری گری برنامه صندلی داغ شیوا رو به عهده گرفتم.
    ایشالا وقت بده تا برای شما هم این برنامه رو اجرا کنیم.:tonguesmiley:
    سلام چشمک جان خوبی میبینم تو هم مثل من عاشق پیشی چه تفاهمی
    سلام چشمکی..یه تایپیک زایمان در آب زدم زحمتی نیست یه نیگاه بنداز بهش و کم و کاستی داشت به نظرت اضافه کن..ابزار کار و روش کارشم خیلی تخصصی بود نیاوردم
    سلام چشمکی .........خوبی؟ بله عالیه رو کمک منم حساب کن..منم میخوام زایمان در آب رو بذارم ولی میترسم ولی بازم میزنم و خوشحال میشم اونجا هم کمکم کنی.......برو من و شیوا کمک حالتیم..موفق باشی
    سلام چشمکی........خوبی؟ عکس جدید مبارک........من این پیشی آخری همون که واسه عکست گذاشتی شب دیدم یعنی اونقدر خندیدم و خیلی جالب بود ترس گربه رو ببینم اونم با این پوزیشن:25r30wi:
    ایییییییییییییی جان همشهری دمت گرم:4d564ad6::smilies-azardl (113
    خواهش میکنم عزیزم......آره ستایش و نیایش خانم اند.....مرسی جونم نظر لطفته....راستی شما هم خوزستان زندگی میکنید اخه یه بار گفنی جنوب غربی ...من اهوازیم فک کردم شاید شما هم اهوازی باشی هااااا؟؟؟
    سلام چشمک جونم خیلیییی خوب شد که برگشتی انشاالله با قبولیمون تو شهریور خوشحالیمون کامل بشه
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا