varia
پسندها
292

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام
    بد نیست ولی آشپزی چیزیه که حتما باید تجربه کسب کنی تا بتونی مطمئن بگی ،خوبه. با یه بار درست کردن یه غذا شما نمی تونید بگین اون غذا رو بلدین درست کنین.
    باید بتونین برای تعداد مختلف و با شرایط مختلف پخت و ... درستش کنین.
    با این حسابا من یه آماتور هستم که علاقه زیادی داره و اگه وقتش اجازه بده ،اوقات فراغتش رو به آشپزی اختصاص میده.
    سلام جناب گلچین گرامی...
    خواهش میکنم... مطالبی که گفتیم در تاپیک موجوده...
    فقط اینو هم بگم که شما بهترین جواب رو دادین... ارامش واقعی معنای خیلی خیلی عمیقی داره...
    موفق باشید در پناه خدا
    سلام علی آقا.....ظرفیت صندوق پیاماتون تکمیل شده .
    سلام برادر گلچین..........خوبید؟ ممنونم از لطفی که داشتید و واقعا در تایپیک محبوبترین اسم کاربری شرمنده کردید.
    خدا همیشه پشت و پناهتون باشه.........التماس دعا.:riz304:
    چشم حتما خوشحال میشم کاری ازدستم بربیاد حتما کمکتون میکنم.
    سلام
    خوبی داداش عیدت مبارک
    خوب بگو الان من موندم تو خماری.
    راستی چرا اینقدر کم پیدایی؟
    این همه لاف زن و مدعی اهل ظهور
    پس چرا یار نیامد که نثارش باشیم
    سالها منتظر سیصد واندی مرد است
    انقدر مرد نبودیم که یارش باشیم
    عیدتون مبارک
    التماس دعا
    سلام برادر گلچین.......خوبید؟ ممنونم...امشب تو این شب مبارک سالروز تولدمه و حتما دعا میکنم که بهترینها برای هممون از جمله شما اتفاق بیفته و خدا همیشه همراهمون باشه.
    التماس دعا

یادم رفت بگم عیدتم مبارک:thanks:
    پس یه درد مشترک داریم:tsimuzpzwoap1t9y3o7 برا منم زندگی اخیرا بدجور پیچ خورده. سردرگمم نمیدونم به کدوم مسئله زندگیم بپردازم. ولی به نظرم طبیعیه .... ما تو سن و شرایطی هستیم که نقطه عطف زندگیمونه برا همین فشار زیادی رومون هست. حتما اینم شنیدین که میگن برای پریدن از یه چاله بزرگ باید چند قدم عقبتر رفت. این پسرفت ما شاید علتش همینه. داریم برای یه پرش بزرگتر آماده میشیم:))
    مرسی که صندوقو یادآوری کردین خالیش کردم
    ان شاءلله چیزی بهتر از اونی که انتظارشو دارین میشه....
    واقعا خدا آخرو عاقبتمونو به خیر کنه....حالا چی می خواستین چی شد؟؟:smiliess (11):
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا