mohana 2013-06-20 آها بعدشم..تصمیم گرفتم هرقسمتی که خیلی خوشم اومد و تو دفترچه جملات زیبام بنویسم:rolleyessmileyanim:
mohana 2013-06-20 راستی لیلا جونم منم دیشب اون برنامه رو شروع کردم هااا... بعدم طوری برنامه ریزی کردم که هرروز بتونم ب ترتیب پیش برم...
راستی لیلا جونم منم دیشب اون برنامه رو شروع کردم هااا... بعدم طوری برنامه ریزی کردم که هرروز بتونم ب ترتیب پیش برم...
A A admin 2013-06-20 ببخشید حواس پرت شدم این چند وقت راستش الان که نمی تونم انجام بدم صندوق پیام ها 147 تا پیغام داره که باید یکی یکی جواب بدم اشکم داره در میاد فرمایش شمار رو بعدا چک می کنم
ببخشید حواس پرت شدم این چند وقت راستش الان که نمی تونم انجام بدم صندوق پیام ها 147 تا پیغام داره که باید یکی یکی جواب بدم اشکم داره در میاد فرمایش شمار رو بعدا چک می کنم
mahsa. 2013-06-20 هههههههههههه فکر کنم ادمین زیر پیام خصوصیا کبود شدن ..............به اورجانس زنگ بزنیم.عایا؟
mohana 2013-06-20 واااااای.....حق میدم بهشون یکی درمیون جواب بدن... منم ک همیشه مزاحمم پیام تبریک میفرستم..البته تو پروفایل:riz481:
واااااای.....حق میدم بهشون یکی درمیون جواب بدن... منم ک همیشه مزاحمم پیام تبریک میفرستم..البته تو پروفایل:riz481:
mohana 2013-06-20 خخخخخ رئیس رفت ک...:riz481: داشتم متن یادداشت کاربری و آماده میکردم خو....تازه مقدمه شو نوشتم:25r30wi:
خخخخخ رئیس رفت ک...:riz481: داشتم متن یادداشت کاربری و آماده میکردم خو....تازه مقدمه شو نوشتم:25r30wi:
D D Delaram92 2013-06-20 نعمتهای اسمان همیشه برف و باران و نور نیستندگاهی خداوند دوستانی را بر ما نازل میکند از جنس اسمان به زلالی باران به سفیدی برف و روشنایی نور.
نعمتهای اسمان همیشه برف و باران و نور نیستندگاهی خداوند دوستانی را بر ما نازل میکند از جنس اسمان به زلالی باران به سفیدی برف و روشنایی نور.
mino90 2013-06-19 پيامبر اکرم-ص: خداوند جواني را که جواني خويش را در راه اطاعت خداي تعالي بگذراند، دوست دارد روز جوان مبارک
پيامبر اکرم-ص: خداوند جواني را که جواني خويش را در راه اطاعت خداي تعالي بگذراند، دوست دارد روز جوان مبارک