BBT 2013-06-19 ااااااااا امروز روز جوونه چرا کسی به ما چیزی نگفت پس منم به شما تبریک میگم مرسی :riz304:
mino90 2013-06-19 پيامبر اکرم-ص: خداوند جواني را که جواني خويش را در راه اطاعت خداي تعالي بگذراند، دوست دارد روز جوان مبارک:thanks:
پيامبر اکرم-ص: خداوند جواني را که جواني خويش را در راه اطاعت خداي تعالي بگذراند، دوست دارد روز جوان مبارک:thanks:
BBT 2013-06-19 الان هستم نمیدونم غذای سلف همینه دیگه مرسی ولی آخه اون کیفیت نداره همین فکر کنم باحال باشه نیست؟
BBT 2013-06-19 منم حالت تهوع دارم خیلی زیاد بله دیگه شما میری ما دستمون میجنبه راستی نه نه میخوام تست هوش 3 رو بذرام آماده باش
منم حالت تهوع دارم خیلی زیاد بله دیگه شما میری ما دستمون میجنبه راستی نه نه میخوام تست هوش 3 رو بذرام آماده باش
حسان 2013-06-19 سلام بهترم.... حالت تهوع شدید دارم... باز ما چند دقیقه نبودیم شیطنت کردی نه نه... خوبه... خوش بگذره... ما که نمیتونیم بیاییم...
سلام بهترم.... حالت تهوع شدید دارم... باز ما چند دقیقه نبودیم شیطنت کردی نه نه... خوبه... خوش بگذره... ما که نمیتونیم بیاییم...
BBT 2013-06-19 دیگه اون رو باید از گروه بپرسی خیلی ناهماهنگی داشت ولی بد نبود کلی عکس انداختیم با این لباس ها وکلاه های زنگوله دار !!!:thanks:
دیگه اون رو باید از گروه بپرسی خیلی ناهماهنگی داشت ولی بد نبود کلی عکس انداختیم با این لباس ها وکلاه های زنگوله دار !!!:thanks:
BBT 2013-06-19 دیگه اون رو باید از گروه بپرسی خیلی ناهماهنگی داشت ولی بد نبود کلی عکس انداختیم با این لباس ها وکلاه های زنگوله دار !!!:thanks:
دیگه اون رو باید از گروه بپرسی خیلی ناهماهنگی داشت ولی بد نبود کلی عکس انداختیم با این لباس ها وکلاه های زنگوله دار !!!:thanks: