am-ml 2013-06-04 سلام عزیزم بابت توضیح کاملی که در مورد تهیه دالار دادی خیلی خیلی ممنونم. میشه دوباره سر بزنی ،سوالای بچه ها رو جواب بدی؟ زهرا در مورد مقدار نمک سوال داشت؟
سلام عزیزم بابت توضیح کاملی که در مورد تهیه دالار دادی خیلی خیلی ممنونم. میشه دوباره سر بزنی ،سوالای بچه ها رو جواب بدی؟ زهرا در مورد مقدار نمک سوال داشت؟
yashar.1985 2013-06-03 سه اصل را دنبال كن: محترم داشتن خود محترم داشتن ديگران جوابگو بودن در قبال تمام كنش هاي خود
!SeCreT! 2013-06-02 سلام عزیزم قربونت برم کوچیکته...آره مهنام جونی باور کن خودم میخورمش طفلکی رو ...نفسم به نفساش بنده البته الان 4سالشه آقا شده
سلام عزیزم قربونت برم کوچیکته...آره مهنام جونی باور کن خودم میخورمش طفلکی رو ...نفسم به نفساش بنده البته الان 4سالشه آقا شده
mohana 2013-06-02 از میان فاصله رویاهایت یا واقعیت نهراس...اگر توانستی آن ها را در سر بپرورانی...پس میتوانی آن ها را بدست بیاوری
از میان فاصله رویاهایت یا واقعیت نهراس...اگر توانستی آن ها را در سر بپرورانی...پس میتوانی آن ها را بدست بیاوری
mj1919 2013-05-31 انشاالله که موفق باشید ، و اون چیزی که خیر و صلاحتون هست پیش بیاد! :rose: شبتون بخیر
mj1919 2013-05-31 اشکال نداره، بازم کار خوبی کردید شرکت کردید، نتایج امتجان با توجه به وضعیت همه ی داوطلبان میاد نه یک نفر. کارای اونورتون چی شد؟ آزمون زبان دادید؟ اپلای چطور؟
اشکال نداره، بازم کار خوبی کردید شرکت کردید، نتایج امتجان با توجه به وضعیت همه ی داوطلبان میاد نه یک نفر. کارای اونورتون چی شد؟ آزمون زبان دادید؟ اپلای چطور؟
mj1919 2013-05-31 امروز زنگ زدم ، هیچ راهی نداره، هرچی رو که گفتم رفتم! باید ویندوز عوض کنم اونم که خوب نمیشه شونصد برنامه رو باید از اول نصب کنم که حالشو ندارم! راستی کنکور چطور بود؟ خوب بود؟
امروز زنگ زدم ، هیچ راهی نداره، هرچی رو که گفتم رفتم! باید ویندوز عوض کنم اونم که خوب نمیشه شونصد برنامه رو باید از اول نصب کنم که حالشو ندارم! راستی کنکور چطور بود؟ خوب بود؟