ba ba barghi 2013-05-20 من شارز موبايلم داره له له مي زنه , برم خدانكهدار, سبيده هم رفت كه??!! ليلا جان شماهم برو ,كوجه اين موقع ظهرخطرناكه!!!
من شارز موبايلم داره له له مي زنه , برم خدانكهدار, سبيده هم رفت كه??!! ليلا جان شماهم برو ,كوجه اين موقع ظهرخطرناكه!!!
sepidh gh 2013-05-20 مرسی ...عزیزم ... همچنین ... لطف داری .... امارمو برقی داره ثانیه به ثانیه بهت گزارش می ده ....
ba ba barghi 2013-05-20 ليلا جان ,هر سوالي در زمينه ي سبيده داشتي از خودم ببرس!!! اون كنكنور داررعه ,طرح هم ميره ,كلا نمياد ,
ليلا جان ,هر سوالي در زمينه ي سبيده داشتي از خودم ببرس!!! اون كنكنور داررعه ,طرح هم ميره ,كلا نمياد ,
am-ml 2013-05-20 گفتم که واسه اینکه دوست داشتی اسمم رو بدونی ... شووووووخی کردم ... الان بیشتر دوستت دارم. ولی از این به بعد کامنتات رو بیشتر می خونم دوست دارم بیشتر بشناسمت...
گفتم که واسه اینکه دوست داشتی اسمم رو بدونی ... شووووووخی کردم ... الان بیشتر دوستت دارم. ولی از این به بعد کامنتات رو بیشتر می خونم دوست دارم بیشتر بشناسمت...
sepidh gh 2013-05-20 ها؟!!!! ..بزرگترین دلیل دوست داشتن چی بوود هالا ... رفرنس بده پیداش کنم .... کامنت دوم بووود آیا ؟؟
am-ml 2013-05-20 هههههه الان داری کم کم اسرار بابام رو لو میدی؟ همه رو کی میبینه؟ راستی الان بزرگترین دلیل دوست داشتنت رو از من گرفتی :rolleyessmileyanim:
هههههه الان داری کم کم اسرار بابام رو لو میدی؟ همه رو کی میبینه؟ راستی الان بزرگترین دلیل دوست داشتنت رو از من گرفتی :rolleyessmileyanim:
ba ba barghi 2013-05-20 سبيده ???! من كيو يكي مي بينم !!فقط خودمو خودت دو نفر جداييم ,بقيه ديكه همه يكي اند!!!!!
sepidh gh 2013-05-20 با اجازه بزگترا بععععله .... من کلن مشورت می کنم با آبجی ..گفتم بهش بگم .... گفت بگو اگه من بگم نمیاااد ... اره متوجه شدی همه رو یکی می بینه .....
با اجازه بزگترا بععععله .... من کلن مشورت می کنم با آبجی ..گفتم بهش بگم .... گفت بگو اگه من بگم نمیاااد ... اره متوجه شدی همه رو یکی می بینه .....