ba ba barghi 2013-05-15 این اهنگ ،جهت شادی روح و روان شما عزیزان است و هیچ ارزش دیگری ندارد!! http://www.dl.djarash5.us/music/shad_1/Sana%20Heyran%20-%20Amir%20Tataloo%20(WWW.DJARASH.US).mp3
این اهنگ ،جهت شادی روح و روان شما عزیزان است و هیچ ارزش دیگری ندارد!! http://www.dl.djarash5.us/music/shad_1/Sana%20Heyran%20-%20Amir%20Tataloo%20(WWW.DJARASH.US).mp3
ps2020 2013-05-15 من آذر ماه (91) مشهد بودم =>>>>>چرا بی خبر اومدین؟؟؟میگفتن حداقل یه چای-میوه ای-نهاری-شامی-در خدمت بودیم:smilies: شومصد برابر زمستون های ما تو پاییز بارون و سرما داشتین ،حالا یه کمم گرمتون بشه=>>>>>:dadad4::sad:
من آذر ماه (91) مشهد بودم =>>>>>چرا بی خبر اومدین؟؟؟میگفتن حداقل یه چای-میوه ای-نهاری-شامی-در خدمت بودیم:smilies: شومصد برابر زمستون های ما تو پاییز بارون و سرما داشتین ،حالا یه کمم گرمتون بشه=>>>>>:dadad4::sad:
ba ba barghi 2013-05-15 سلام بازرس جان!!یا جان بازرس!!! یواشکی اسوشو بوگو !شاید بهتر بتونم جوابت بدم!!h34r-smiley:
mohana 2013-05-15 عکس اون گلبرگ هایی ک رو زمینه بارون میاد...آقا سینا گذاشته....با اجازه من بردارم؟:rolleyessmileyanim::smiliess (4):
عکس اون گلبرگ هایی ک رو زمینه بارون میاد...آقا سینا گذاشته....با اجازه من بردارم؟:rolleyessmileyanim::smiliess (4):
mohana 2013-05-15 لیلاااااا خاطره ت خیلی جالب بود......برا من هم مشابهش پیش اومده با این تفاوت ک با این تفاوت ک ترم اولی نبودم.......و استاد مجرد بودن/هستن:65d6a5d6s: البته از کارم پشیمون هم نیستم ههههه:tonguesmiley:
لیلاااااا خاطره ت خیلی جالب بود......برا من هم مشابهش پیش اومده با این تفاوت ک با این تفاوت ک ترم اولی نبودم.......و استاد مجرد بودن/هستن:65d6a5d6s: البته از کارم پشیمون هم نیستم ههههه:tonguesmiley:
parnia 2013-05-15 این از شانس خوب منه که دوستایی هرچند مجازی ولی حقیقی تر از هر حقیقتی دارم.....ممنونم:riz304:......جملش کلا فلسفی در اومد....عجب چیزی گفتما...خوشم اومد
این از شانس خوب منه که دوستایی هرچند مجازی ولی حقیقی تر از هر حقیقتی دارم.....ممنونم:riz304:......جملش کلا فلسفی در اومد....عجب چیزی گفتما...خوشم اومد
parnia 2013-05-15 سلام لیلای مهربونممممممممم.....منم دلم تنگ شده برات..البته من میام اینجا منتها کوتاه...ی سر میزنم و جیم میشم....دیگه زیاد نمونده لیلا...این دو هفته شه خلاص میشیم....خیلی دوست دارم اجیه مهربونم:riz304:
سلام لیلای مهربونممممممممم.....منم دلم تنگ شده برات..البته من میام اینجا منتها کوتاه...ی سر میزنم و جیم میشم....دیگه زیاد نمونده لیلا...این دو هفته شه خلاص میشیم....خیلی دوست دارم اجیه مهربونم:riz304: