شادی 25 2013-07-18 ماشالا چه خودتو تحویل میگیری. این هلنا گفت نباید به این پسرا رو داد. ( شوخی کردم) من هم کسب این افتخار بزرگ (یعنی پیوستن به جرگه دوستانمم )را به شما تبریک و تهنیت عرض می نمایم.:smilies-azardl (113
ماشالا چه خودتو تحویل میگیری. این هلنا گفت نباید به این پسرا رو داد. ( شوخی کردم) من هم کسب این افتخار بزرگ (یعنی پیوستن به جرگه دوستانمم )را به شما تبریک و تهنیت عرض می نمایم.:smilies-azardl (113
TaTi 2013-07-18 آخه فالوده نمک داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:33: تقصیر منه گفتم دلت کشید ، نذارم سرت بی کلاه بمونه!!!!!:sad:حالا بیا و خوبی کن.....بد دوره ای شده
آخه فالوده نمک داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:33: تقصیر منه گفتم دلت کشید ، نذارم سرت بی کلاه بمونه!!!!!:sad:حالا بیا و خوبی کن.....بد دوره ای شده
TaTi 2013-07-18 ای بابا .... حالو شُمو کوتاه بیو .... یی فالوده ی هم بَرِی شُمو می خریم ... زبون بسه که گفت الان نه ، بَرِی شب!!!!! حالو زود می خوی دارمون بزنی؟؟؟؟؟؟؟؟:sad:
ای بابا .... حالو شُمو کوتاه بیو .... یی فالوده ی هم بَرِی شُمو می خریم ... زبون بسه که گفت الان نه ، بَرِی شب!!!!! حالو زود می خوی دارمون بزنی؟؟؟؟؟؟؟؟:sad:
حسان 2013-07-10 سلام شفیع الان تاپیک عروسیتو دیدم...ایشالا خوشبخت بشی... میدونم از این به بد خوش اخلاقی دیگه
antenyus 2013-05-10 آفرین....:applause: ولی اینو بدون ب هرکی هرچی خواستی بگی بگو ...ولی ب حاج خانوم راستشو بگو.....حیف این دوران نیست واقعا....
آفرین....:applause: ولی اینو بدون ب هرکی هرچی خواستی بگی بگو ...ولی ب حاج خانوم راستشو بگو.....حیف این دوران نیست واقعا....