نوتر
پسندها
1,336

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• بابا ,من يه جفت بهت دادما ,يه لنكشو بده اون ,يه لنكشم واسه خودت !!آباريكلا بجه ي خوب!!!
    باهم دوست باشين ,من براي همه ي فرزندانم جوراب خريدم ,جيبم خالي شده ,فكر منم باشيد ديكه بابا جون,از صبح تا شب براي شما ها جون مي كنما!!!:p
    خواهش قابلي نداره ,
    راستي شريكي با دوستتون فيزيست استفاده كنيد ,يادم رفته برا اون بخرم!!!!!!!!:p
    سلام خوبی عیدت مبارک میبینم که عیدی هم گرفتی امیدوارم سایزت باشه
    سلام اقای نوتر از ارامشی که با پیغام اخرتون دادید متشکر اتفاقا یکی ازدوستان امروز پرسید نمیدنم چی بخونم بهش گفتم فقط مرور کن مهم نیست کجاها را فقط مرور کن ازت متشکر من به حرف شما دارم این هفته کل تغذیه را یکبار مرور میکنم روزی تقریبا 4 فصل شروع کردم و وقتی تموم میشه یک نگاهی هم به فیزیو و بیو میکنم زبان هم به دانسته های تا به حالم بسنده کردم بازهم تشکر می کنم از راهنمایی هاتون
    سلام نوتر
    سلام خوب هستین؟ما یه ختم قرآن ویژه ولادت حضرت علی(ع) تا مبعث پیامبر اکرم(ص) داریم. چون شروعش روز پدرهست دوست دارم از آقایونم دعوت کنم تا به جمع ما اضافه بشن. خوشحال میشم شمام باشین. این فقط یه دعوت نامست و اگه مایل بودین و وقت داشتین اعلام کنین تا اسمتونو به لیست اضافه کنم. ممنون:rose:
    سلام خوبی این روزاکه همه استرس کنکور دارن خوب راحتی البته من جزشون نیستم چون سیاهی لشکرم البته فقط امسال
    سلام ,اقاي نوتر عزيز
    راستش اين اهنكو يكي از دوستام برام فرستاده بود ,شاد بود منم برا همه فرستادمش,
    قابل شما رو نداشت ,
    هديه ي من به شما ,بپاس همه ي پست هايي كه تو بخش ها می ذاشتید و لبخند مي نشوند بر لب ما!!!
    یا من یعطی من سئله...یا من یعطی من لم یسئله و من لم یعرفه تحننا منه و رحمه...
    اعطنی بمسئلتی ایاك... جمیع خیرالدنیا و جمیع خیرالاخره

نوتر جواب پیام خصوصی منو بده بد بخت شدم رفت :smilies-azardl (12)
    ربنا با صدای استاد شجریان.......
    دانلود دعای ربنا با صدای استاد شجریان با حجم کم
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا