akhbar
پسندها
5

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• آها یه چیزایی داره یادم میاد.:motat:تابستون بود.همش خونه بودم:whistle::25r30wi:
    من اصلا تولدتو تبریک نگفتم جانم:mad_majidonline:دی ماهی هستی اذری.اره آبانی؟:smilies-azardl (12)
    یادم نمیاد الان دیگه عکسو واسه چی گذاشتم:tonguesmiley:فرناز؟:whistle:بگو خب جانم.اگه میدونستی الان چقد دغدغه ذهنی دارم خودت دلت به رحم میومد بهم میگفتی.بگو جانم.بگو:28:
    فک کردی واسه چی آواتارم اسممه جانم؟که یادم نره:whistle:خو بگو دیگه جانم.
    میام.حالا میبینی:motat:.ا اره یه لحظه با نرگس اشتباه گرفتم اون تولدش اردیبهشت بود.تورو یعنی الزایمریم که نگو.:sad::14:
    فرناز.اون بعضی از دوستان که گفتم همین دور و براست:whistle:حلالزادست چقد:whistle:
    سلام فرناز من....:rose:....شیوا خیلی دوست داره که:heart:
    آورین آورین.فقط تو متوجه شدیا.بعضی از دوستان که الان اسمشونو نمیارم:whistle: فک کردن سه تا "آ"هست که کنار هم گذاشتن:ph34r-smiley:
    نمیدونم که.از موقعی که مدیر شدم اینطوری شده حجمش کم شده.:dadad4:عیب نداره.عوضش اسمم آبیه:dadad4:
    :28:
    اره ولی دیگه حجم اواتارم کم شده.مجبور ی چی ساده بذارم:rose:اینم اول اسممه:smiliess (8):
    ممنونم فرناز جونم...خیلی گلی...ممنونم، آواتار بچه خیلی دوست دارم :thanks:.:riz304::heart::rose:
    خوایش میشه:ad54ad:
    روی چیه؟ نمیدونم...تخت نیس؟نه نیست:rolleyessmileyanim:
    سلام آواتار جدیدت مبااارک:thanks:

من همه جوره وارد میشم جانم:motat:.26 ام بود که خاکی شدم جانم.تو چی؟:whistle:
    خدانکنه.آخه هر وقت میومدی تو زودتر حال منو میپرسیدی.واسه همین:bunnyearsmiley:
    خب خداروشکر.منم خوبم ممنون.مشغول درساییم دیگه.
    آواتار نو مبارک باشه.چه نازه:heart:
    سلام فرناز جونم............آواتار و عکس نو مبارک:riz304::thanks::smiliess (8):
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا