reza.n 2013-05-11 من اصلا تولدتو تبریک نگفتم جانم:mad_majidonline:دی ماهی هستی اذری.اره آبانی؟:smilies-azardl (12)
reza.n 2013-05-11 یادم نمیاد الان دیگه عکسو واسه چی گذاشتم:tonguesmiley:فرناز؟بگو خب جانم.اگه میدونستی الان چقد دغدغه ذهنی دارم خودت دلت به رحم میومد بهم میگفتی.بگو جانم.بگو:28:
یادم نمیاد الان دیگه عکسو واسه چی گذاشتم:tonguesmiley:فرناز؟بگو خب جانم.اگه میدونستی الان چقد دغدغه ذهنی دارم خودت دلت به رحم میومد بهم میگفتی.بگو جانم.بگو:28:
reza.n 2013-05-11 میام.حالا میبینی:motat:.ا اره یه لحظه با نرگس اشتباه گرفتم اون تولدش اردیبهشت بود.تورو یعنی الزایمریم که نگو.:sad::14:
میام.حالا میبینی:motat:.ا اره یه لحظه با نرگس اشتباه گرفتم اون تولدش اردیبهشت بود.تورو یعنی الزایمریم که نگو.:sad::14:
waria 2013-05-10 آورین آورین.فقط تو متوجه شدیا.بعضی از دوستان که الان اسمشونو نمیارم فک کردن سه تا "آ"هست که کنار هم گذاشتنh34r-smiley: نمیدونم که.از موقعی که مدیر شدم اینطوری شده حجمش کم شده.:dadad4:عیب نداره.عوضش اسمم آبیه:dadad4:
آورین آورین.فقط تو متوجه شدیا.بعضی از دوستان که الان اسمشونو نمیارم فک کردن سه تا "آ"هست که کنار هم گذاشتنh34r-smiley: نمیدونم که.از موقعی که مدیر شدم اینطوری شده حجمش کم شده.:dadad4:عیب نداره.عوضش اسمم آبیه:dadad4:
waria 2013-05-10 :28: اره ولی دیگه حجم اواتارم کم شده.مجبور ی چی ساده بذارم:rose:اینم اول اسممه:smiliess (8):
mw.ashel 2013-05-09 ممنونم فرناز جونم...خیلی گلی...ممنونم، آواتار بچه خیلی دوست دارم :thanks:.:riz304::heart::rose:
waria 2013-05-07 خدانکنه.آخه هر وقت میومدی تو زودتر حال منو میپرسیدی.واسه همین:bunnyearsmiley: خب خداروشکر.منم خوبم ممنون.مشغول درساییم دیگه. آواتار نو مبارک باشه.چه نازه:heart:
خدانکنه.آخه هر وقت میومدی تو زودتر حال منو میپرسیدی.واسه همین:bunnyearsmiley: خب خداروشکر.منم خوبم ممنون.مشغول درساییم دیگه. آواتار نو مبارک باشه.چه نازه:heart: