ketabsabz 2013-05-08 مرسی ، اما نمیدونم چرا صفحه ی فایر فاکسم کلا باز نمیشه، ممنون به خاطر راهنماییتو ن.
ketabsabz 2013-05-08 سلام ببخشید مزاحم میشم ، چرا این سایت علوم پزشکی باز نمیشه ؟ سرعتش هم داغونه با همه چی هم امتحان کردم ، گفتم شاید شما بدونید .
سلام ببخشید مزاحم میشم ، چرا این سایت علوم پزشکی باز نمیشه ؟ سرعتش هم داغونه با همه چی هم امتحان کردم ، گفتم شاید شما بدونید .
mahsa. 2013-05-08 موجسواری روی اب .............ههههههههههه چه سوتی خوبه ننوشتی پ ن پ موج سواری روی خاک ویرایش نمیکنم بذار مردم شاد شن. اورین به دقتت.
موجسواری روی اب .............ههههههههههه چه سوتی خوبه ننوشتی پ ن پ موج سواری روی خاک ویرایش نمیکنم بذار مردم شاد شن. اورین به دقتت.
ps2020 2013-05-04 سلام....:bunnyearsmiley: موفق باشید در زمی9 خوندن 3ندلی داغ!!!! خوب گغتم؟؟؟منم دارم یاد میگیرم!!!؟؟؟؟ ظرفیت p.m تون پله!!!h34r-smiley:
سلام....:bunnyearsmiley: موفق باشید در زمی9 خوندن 3ندلی داغ!!!! خوب گغتم؟؟؟منم دارم یاد میگیرم!!!؟؟؟؟ ظرفیت p.m تون پله!!!h34r-smiley:
ba ba barghi 2013-05-03 سلام برشما این نقبولیدنتون کلا یه چیز عادی هست ... شما هرجور راحتی دادا6.... می تونی دادا9 هم صدام کنی .....
سلام برشما این نقبولیدنتون کلا یه چیز عادی هست ... شما هرجور راحتی دادا6.... می تونی دادا9 هم صدام کنی .....
ps2020 2013-05-01 چرا میخندی؟ خب من اصلا نفهمیدم... واضح تر بگو... الان اسم کاربریت به فارسی مگه نمیشه:013؟