mehran35
پسندها
15

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• نمیدونم...من تو اتاقم ساعت نذاشتم...استرس میگیرم.....:whistle:
    مرسی ممنون .
    ینی هر دوش یه جا هستن ؟ اوکی مرسی .
    چشم اگه سوال داشتم می پرسم ممنون .
    شبتون بخیر
    خیلی ممنون مهران .
    امروز یه کتاب از دانشکده خودتون گرفتم محل دقیق رو یاد نداده .
    تو تزریق زیر جلدی و جلدی مشکل دارم ....
    بازم ممنون شبتون بخیر
    سلام آقا مهران خوب هستین ؟
    میگم شما کتابی سراغ ندارین که برای مهارت های بالینی کاملا محل تزریق رو شرح داده باشه؟
    من الانم رو صندلی ام! فقط داغ نیست!
    اونایی که درخواست دادند تو الویت اند،
    سلام....پس چی فک کردی....:smilies:.....من شبا تا صبح درس میخونم....صبا تا عصر کار میکنم....عصرا تا شب نت میام:whistle:.....سخت کوشیه من زبان زد خاص و عامه:65d6a5d6s:
    سلام داداش...خواهش میکنم. چیزی شده؟؟؟
    از یکی دیگه پری چرا سرمن خالی میکنی
    فقط نظرمو گفتم
    اواتار قشنگ
    :1dco2x0p1lilzhfpg1t:14::5:مرد هم مردای قدیم.والا.باشه تشریف بیار.الان برو به شیفتت برس.مریضا رو نابود نکنی با این روحیت.مواظب ناخن هاتم باش نشکنه مهران:tonguesmiley:
    بخشیدیم جانم.نمیخایم.شما هم نیا طرفای ما.خون به پا میشه ها.نیا:p7977cujr38iyymsu8:
    مهران جان آقا من طلاق غیابی گرفتم.شمام دیگه رضایت بده که شیوا برسه به درسش که امتحانش نزدیکه.دیگه رسما و غیر رسما نسبتی ندارین.(نمیدونم چرا شکلکا نمیاد اینجا گزینش).خلاصه که تمام..والسلام.
    خب من دیشب ،هم بودم و هم نبودم ....یعنی در کل نبودم .....نتونستم تو محکمه حضور پیدا کنم ....طی یه اقدام یواشکونه مدیر محترم a_67 اعلام نمودند متهم مذکور مورچه می باشد............یحتمل دلیل و برهان هم دارد .......a_67را به جایگاه احظار می کنیم تا دلایل خویش را ارائه نماید :thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim:

خخخخخخخخخخخ
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا