bacillus.bs
پسندها
36

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام بهناز جون خوبی ؟؟
    عزیزم اومدم برای خدافظی . ینی فعلا میخوام یکی دو هفته نیام . شایدم اصلا نیومدم .
    گفتم حداقل بی معرفت نباشم باهات خدافظی کنم .
    خیلی خوشحالم که با دوست خوبی مثل تو آشنا شدم .
    راستی آی دیم رو مهنا داره اگه دوست داشتی با هم حرف بزنیم ازش بگیر .
    دوست گلم برام دعا کن . موفق باشی بای:riz304::riz304:

راستی حدیث و 67 رو دیدی باهاشون از قول من خدافظی کن هم پیام های بازدیدکنندگانشون بسته بود هم پیام خصوصی .
    خوش گذشته ها.تا 4 بیرون بودین:ph34r-smiley:شمال اصفهان بوده مرکزش.مثلا طرفای عسگریه یا ملک شهر و اونورا خیلی حس شده.خیلی:1dco2x0p1lilzhfpg1t
    سلام بهناز.اره خوبم.من که حس نکردم اصلا.خواب بودم.تا صبح هم خوابیدم.تو خوبی؟لرزیدین اصلا یا نه؟:ph34r-smiley:
    سلام بهناز جون ممنون آره خداروشکر کسی خسارت ندید . حالا خدا رحم کنه یه وقت پس لرزه پیش نیاد ....
    سلام بهناز عزیز....نه سال دیگه ان شاءالله
    " نگاه عطشناک بیمار ، تشنه نگاه تیزبین تو است . روزت مبارک ":riz304:
    بهناز چرا میزنی؟
    عکس به این خوشکلی واست گذاشتم
    واسه روحیه

مجوز نداری ینی؟؟نمیدونم پس راستش...:smiliess (12):
    اره میشه بهناز جان.همون جایی که امضاتو عوض میکنی یکم پایین ترشو نگاه کن.تنظیمات گذاشتن عکسو میبینی...اگه نتونستی بگو بهم...
    مرسی منم خوبم...میشه عزیزم.یکم تلاش کنی میشه.خوب بخون که امسال شیرینی قبولی بگیریم ازت...:ad54ad:
    منم هستم دیگه.ایمنی رو دوره میکنم ولی بقیه رو هنوز تموم نکردم.هموناییم که خوندم احساس میکنم یادم رفته...هنوز دانشجو هم هستم که وقتم خیلی کمتره برا خوندن ارشد.ولی خب میخونیم دیگه.تا ببینینم چی پیش میاد.باید تلاشمونو بکنیم:rolleyessmileyanim:
    سلام بهناز جان.خوبی؟؟درسا خوب پیش میره؟؟خوب میخونی؟؟:28:
    سلام عزیزم گفتی روی کتاب ایمونو برای کنکور نوشته ویرایش یا چاپ جدید؟"؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا