parnia
پسندها
35

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• چشم عزیزم ممنون . تو هم برو برس به درست . 40 روز بیشتر نمونده ها ! :ad54ad: میخوام اسمت تو رتبه های یه رقمی باشه .
    مراقب خودت باش بای
    مرسی عزیز دلم . خیلی وقته می خوام برم ولی اینقدر با گریه و آه و زاری خدافظی می کردم که به 5 دقیقه نمیرسید بر می گشتم . ولی الان واقعا باید برم ....
    راستی 67 و حدیثو دیدی از قول من باهاشون خدافظی کن پیام هاشون بسته بود نتونستم بهشون بگم ...
    به 67 بگو برادر زادت سلام رسوند . به حدیثم بگو مراقب خودش باشه .
    عزیزم مراقب خودت باش همتونو دوست دارم . ( آخرش گریه ام گرفتا !!! خدافظی مثل بچه آدم به من نمیاد !!! ) بای گلی:riz304:
    سلام شیوا جونی خوبی ؟؟
    عزیزم اومدم برای خدافظی . ینی فعلا میخوام یکی دو هفته نیام . شایدم اصلا نیومدم .
    گفتم حداقل بی معرفت نباشم باهات خدافظی کنم .
    خیلی خوشحالم که با دوست خوبی مثل تو آشنا شدم .
    راستی آی دیم رو مهنا داره اگه دوست داشتی با هم حرف بزنیم ازش بگیر .
    دوست گلم برام دعا کن . موفق باشی بای:riz304::riz304:
    نمیدونم چی عکس فرستادی ولی حدس میزنم چی باشه و برای همین اینو در جوابت فرستادم اگه نخونی میدونی که ....................
    سلام.............ههههههههههههههه....دیدی نیم ساعتت درست در نیومد و ساعت 09:43شب تا الان نیم ساعتم نیست. و از طرفی هم عکست نشون نمیده.یه دوری میزنم و میرم.فعلا
    بازم که اومدی اینجا!!!!!!!!؟؟؟؟:ph34r-smiley:برو بشین درس بخون بچه:p7977cujr38iyymsu8:.......دیگه کار شما از این گذشته .:smilies-azardl (12)و بعد این باید باهات اینجوری کنیم :eek:t0837h0nn8zfqu8ult که دیگه نیایی
    :1dco2x0p1lilzhfpg1tدیشب با اجازتون همین مدلی لرزیدیم البته نه از ترس بلکه از زلزله!
    اگه دفعه بعد بدجور لرزیدیم حلال کنید!:thumbsupsmileyanim:
    سلام شیوای من...........خوبی؟ من اومدم یه دالی کنم و تا شب برم و نیام..شما هم که میدونم میایی و اینو میخونی ولی زودی برو سر درست.
    موفق باشی :riz304:
    برای توانستن گام اول خواستن، گام دوم دانستن و گام سوم تلاش است.

و شاید باید گفت:

خواستن و دانستن و تلاش ، توانستن است!
    سلاممممم......مرسی مهربوووووون........چه پیشی جیگیری!!!!!!!!!
    واقعا خوشحالم که اینجوری به درس چسبیدی واصلا هم نمیای فقط 1.5 ساعت با دوستانتون گپ بزنید!
    احسنت بر این پشتکار واراده...............:eek:fftopic:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا