bacillus.bs 2013-04-19 سلام خوب هستيد؟شما هم نزديك كنكور دچار فراموشي ميشديد ايا؟ من نمي دونم چرا هر چي مي خونم هي ميپره
bacillus.bs 2013-02-26 سلام خوب هستيد؟شما قسمت متابوليسم به خصوص متابوليسم پروتينها را چه جوري مي خونديد ؟ و ايمني اصلا خوب پيش نميره
سلام خوب هستيد؟شما قسمت متابوليسم به خصوص متابوليسم پروتينها را چه جوري مي خونديد ؟ و ايمني اصلا خوب پيش نميره
8 8 86101004978 2013-02-14 بر گور عشق خویش شباهنگ ماتمم، دانی چرا نوای عزا سر نمیکنم؟ تو صحبت محبت من باورت نبود، من ترک دوستی ز تو باور نمیکنم...!
بر گور عشق خویش شباهنگ ماتمم، دانی چرا نوای عزا سر نمیکنم؟ تو صحبت محبت من باورت نبود، من ترک دوستی ز تو باور نمیکنم...!
S S sefidrooze 2013-02-11 خیلی خوبه که برای دیگران ارزش قائلی و وقت میذاری.خیلیارو میشناسم که تا ازشون سوال میپرسی افلاین میشن. خیلی ممنون از لطفت
خیلی خوبه که برای دیگران ارزش قائلی و وقت میذاری.خیلیارو میشناسم که تا ازشون سوال میپرسی افلاین میشن. خیلی ممنون از لطفت
S S sefidrooze 2013-02-11 سلام حالتون خوبه؟شما راه دیگه ای نیست بشه راحت تر حرف زد اینجا پیام دادن سخته فیس بوک نداری؟