8 8 86101004978 2013-04-02 دوست خوب من امیدوارم سبزه ی عیدتو با یه دنیا آرزوهای قشنگ رها کرده باشی و سال دیگه همین موقع به تک تک آرزوهایی که کردی رسیده باشی
دوست خوب من امیدوارم سبزه ی عیدتو با یه دنیا آرزوهای قشنگ رها کرده باشی و سال دیگه همین موقع به تک تک آرزوهایی که کردی رسیده باشی
tata300i 2013-04-02 دوست خوب من امیدوارم سبزه ی عیدتو با یه دنیا آرزوهای قشنگ رها کرده باشی و سال دیگه همین موقع به تک تک آرزوهایی که کردی رسیده باشی
دوست خوب من امیدوارم سبزه ی عیدتو با یه دنیا آرزوهای قشنگ رها کرده باشی و سال دیگه همین موقع به تک تک آرزوهایی که کردی رسیده باشی
ba ba barghi 2013-04-02 سلام ممنون بابا دلم براتون تنك شده , سيزده خوش بكذره طبيعت رو الوده نكنيد با تشكر
tata300i 2013-04-02 عزیزم دیدم به شعر علاقه داری گفتم آدرس وبلاگمو بهت بدم امیدوارم دوس داشته باشی اشعار تنهاییِ من
mahnam 2013-04-02 گره 13 از زندگیت باز شود نغمه ی عشق به اهنگ دلت ساز شود سنبل و سوسن و ... همه تقدیم شما این بهار و صد بهارت با گل آغاز شود سیزدتون بدر...
گره 13 از زندگیت باز شود نغمه ی عشق به اهنگ دلت ساز شود سنبل و سوسن و ... همه تقدیم شما این بهار و صد بهارت با گل آغاز شود سیزدتون بدر...
am-ml 2013-04-01 این عکس صرفا جهت یادآوری ارسال گردیده...(دقت کنی طرف حلقه داره،پس میشه واسه بقیه نیت کرد :smiliess (4):) روز طبیعت مبارک.
این عکس صرفا جهت یادآوری ارسال گردیده...(دقت کنی طرف حلقه داره،پس میشه واسه بقیه نیت کرد :smiliess (4):) روز طبیعت مبارک.
bacillus.bs 2013-04-01 اره زهرا جون واقعانم مبارك باشه با اين خوابي كه براي ١٣ امسال ديدند حال سال ديگه را هم ببين مطمئنم هيچ جا نميريم:sad:
اره زهرا جون واقعانم مبارك باشه با اين خوابي كه براي ١٣ امسال ديدند حال سال ديگه را هم ببين مطمئنم هيچ جا نميريم:sad: