waria 2013-04-02 خسته نباشیh34r-smiley: اخته درست کردی؟؟نگفتی چیه ها؟؟فقط گفتی ترشه.تازه قرار بود برام بیاری.نیاوردی که:dadad4: کجا در رفت و آمدی؟؟مشکوکیا؟؟حالا بعدا دم در حرف میزنیم.فعلا:heart:
خسته نباشیh34r-smiley: اخته درست کردی؟؟نگفتی چیه ها؟؟فقط گفتی ترشه.تازه قرار بود برام بیاری.نیاوردی که:dadad4: کجا در رفت و آمدی؟؟مشکوکیا؟؟حالا بعدا دم در حرف میزنیم.فعلا:heart:
S S setayesh71 2013-04-02 ساقی گل و سبزه بس طربناک شده ست / دریاب که هفتهی دگر خاک شده ست می نوش و گلی بچین که تا در نگری / گل خاک شده ست و سبزه خاشاک شده ست (با آرزوی روزی شاد در کنار طبیعت)
ساقی گل و سبزه بس طربناک شده ست / دریاب که هفتهی دگر خاک شده ست می نوش و گلی بچین که تا در نگری / گل خاک شده ست و سبزه خاشاک شده ست (با آرزوی روزی شاد در کنار طبیعت)
S S setayesh71 2013-04-02 مرسیییییی عزیز دلم :riz304: پس واجب شد حتما بیای . البته الآن زیبایی ندره . رودخونمون رو خشکوندن !
S S setayesh71 2013-04-02 آخیییییییی دریا ... با این که رفتم شمال ولی درست دریا ندیدم چقدر دلم برا دریا تنگ شده . جای منم خالی کن ... ما هم عصر می ریم33 پل
آخیییییییی دریا ... با این که رفتم شمال ولی درست دریا ندیدم چقدر دلم برا دریا تنگ شده . جای منم خالی کن ... ما هم عصر می ریم33 پل
ba ba barghi 2013-04-02 سلام بابا منم دلم برات نمك شده عزيز دل بابا جمعه ميام بهت سوغاتي 220 ميدم , دوستت دارم!
am-ml 2013-04-01 و هوا پر شده ست از “دوستت دارم”هایی که برایت به دست باد سپرده ام… مبادا پنجره ات بسته باشد..! سیزده بدر مبارک . . .
و هوا پر شده ست از “دوستت دارم”هایی که برایت به دست باد سپرده ام… مبادا پنجره ات بسته باشد..! سیزده بدر مبارک . . .