karshenasgh
پسندها
46

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام بر کارشناس عزیز...ممنونم.سال نوت مبارک باشه.ایشالا به همه آرزوهای قشنگت برسی:riz304:
    سلام سال نو مبارک امیدوارم سالی پر از موفقیت پیش رو داشته باشید
    درمورد سبزي، خواه نا خواه شته روي برگاي اونا هم هست و مطمئنا قطره هايي از سم روي اونا مي پاشه. ولي مشكلي نداره بعد از يك هفته مي توني از سبزي ها با خيال راحت استفاده كني. از اين جهت گفتم مالاتيون چون تقريبا همه نوع آفتي رو از بين ميبره گفتم اگه چيزي ديگه هم باشه از بين ميبرش.زودتر و بهتر جواب ميگري. خوب پريمور چون دوره كارنسش بيشتره و توي خونه استفاده ميشه ترجيحا استفاده نشه بهتره. معمولا ما براي شته از مالاتيون استفاده ميكنيم پريمور رو كمتر تجويز ميكنيم .
    بله دوره كارنس يعني هموني كه گفتي. كلا براي درختاي ميوه (حالا دوره كارنسش هر چي باشه ) موقع برداشت محصول نبايد سم پاشي بشه. ما داشتيم كسايي كه درخت ميوه كاملا آلوده شده به آفت ولي به كشاورز اجازه نداديم سم پاشي كنه براي اينكه اثرش روي ميوه مي مونه يا حتي بعضي موارد ميوه اونو جذب ميكنه. از نظر اخلاقي درست نيست ولي متاسفانه خيلي ها اين كارو ميكنن.براي اينكه كيفيت محصولشون پايين نياد. مخصوصا درمورد خيار براي همين ميگن خيارو با پوست نخوريد بهتره چون هر چقدر هم شسته بشه سم روي خيار باقي مي مونه.
    نه عزيزم يادم نمياد گفته باشم دو روز؟!! همون يه هفته تا د0 روز اصلشه. :smiliess (3):
    خواهش ميكنم عزيزم. گل فروشيا دارن. مغازه هاي سم فروشي هم همينطور. يك بار استفاده كن كاملا برگا پشت برگا شاخه ها به سم آغشته بشن. يك هفته تا 10 روز بعد دوباره همين كار رو انجام بده ،‌بستگي به مقاومت شته ها داره اكثرشون همون بار آول از بين ميرن،‌ولي باري اطمينان دو روز بعد دوباره تكرار كن. ولي زودتر از يه هفته سم پاشي نكني چون دوره كارنس دارن.
    عزيزم شته است بيشتر از اينم ميشن. اون سفيدا هم پوره هاشن. فعلا براي اينا هم ميتوني آب رو با شدت روي برگا و شاخه ها بگيري اينطوري هشمون مي افتن پايين. ولي براي اينكه به كل از بين برن سم مالاتيون يا پريمور. مالاتيون بهتره. بگير با يه سرنگ به اندازه يك تا1/5 سي سي بيشتر نشه تو يك ليتر آب بريزو خوب مخلوط كن تا سفيد بشه.بعد به صورت افشانه (ميتوني از شيشه شورا و...استفاه كني ولي خوب بشورش)بپاش روي برگا پشت برگا حتما يادت نره، شاخه ها ، صبح زود قبل از طلوع خورشيد يا غروب اين كارو انجام بده يه هفته تا 10 روز بعد دوباره همين كارو تكرار كن. براي كرم هم حتما چيزي ازش ديدي بهم بگو چون كرما خسارتشون خيلي زياده.
    سلام همشهری...ممنون سال نو شما هم مبارک باشه:rose:
    مرسی عزیزم .
    بهارت قشنگ ...
    تموم روزات بهاری :thanks::painting::smiliess (8):
    سلام عزیزم
    ممنون دریافت کردم
    با آرزوی موفقیت برای شما:rose::rose::rose::rose:
    خواهش ميكنم. پس منتظرم. ايشالله كه خيره عزيزم.
    سلام خانمي ممنون خوبم تو چطوري؟

اگه مطمئني شته است كه كار منو راحت تر ميكني. ولي از اونجايي كه من نمي تونم گل ها رو ببينم تو اينكارو بايد انجام بدي: خوب برگها و جوانه هاي گل رو نگاه كن شته اي كه ميگي بايد روي اينا باشه. فقط به رنگ سبزن يا رنگاي قهوه اي و حتي قرمز هم ميبيني؟بايد شاخكشون بلند باشه.
    پشت برگارو نگاه كن ببين چيزي ميبيني؟(لكه اي حشره اي؟ تاري و...)روي برگها يا ساقه ترشحات چسبناك ميبيني؟

درمورد كرمي كه گفتي چند وقته اينطوري؟ كرم اندازش چقدره؟ غير از رنگ سبزي كه ميبيني لكه اي يا رنگي ديگه هم روي بدنش هست؟ برگي رو كه ميخوره بعدش برگ چه طوري ميشه؟ توري شكل نميشه؟ اطراف گل ها يا كلا توي حياط خونتون پروانه اي ديدي؟(اگه كرمه سال قبل هم بوده بايد بتوني اينارو جواب بدي) اگه احيانا توي باغچتون درخت ميوه هم هست اونم نگاه كن مخصوصا پشت برگاش و تنه درخت. چون گونه ها متفاوت هستن بايد بدونم فقط شته است يا كنه و تريپس و... هم وجود داره يا نه بعد براي مبارزه باهاشون بهت ميگم چكاركني.
    سلام
    دوست عزیزم سال نوتون مبارک با آرزوی سالی پرازموفقیت و شادکامی برای شما .
    تو ایمیلم هم ذکر کردم من یک هفته ای هست اینترنتم مشکل داشت اصلا نمیتونستم میلامو چک کنم یا حتی سایت بیام.امروز صبح ایمیلتون رو خوندم و پیامهاتون رو دیدم امیدوارم حمل بر بی ادبی نباشه.
    تا 16 فروردین وقت دارم هر کمکی تونستم دریغ نمیکنم. موید باشید.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا