mw.ashel 2013-03-22 سلام گلم.خوبی؟ اشکال نداره.راستی برو تو تایپک گزارش روزانه ساعات مطالعتم بنویس اگه تونستی.منم الان اومدم ایمیلامو چک کنم و برم سر درسم....موفق باشی...خیلی دوست دارم خواهر و همکار درسخون من:rose:
سلام گلم.خوبی؟ اشکال نداره.راستی برو تو تایپک گزارش روزانه ساعات مطالعتم بنویس اگه تونستی.منم الان اومدم ایمیلامو چک کنم و برم سر درسم....موفق باشی...خیلی دوست دارم خواهر و همکار درسخون من:rose:
mohana 2013-03-21 شیوا عزیزم من فعلا برم...بازم میام سر میزنم بهتون...:thanks: مواظب خودت باش...:smiliess (10):
mohana 2013-03-21 فدای تو شیوا دوست جونم:thanks: میدونم ک داری خوب خوب خوب درساتو میخونی...پس خدا قوت:28: میبوسمت عزیزم :*
فدای تو شیوا دوست جونم:thanks: میدونم ک داری خوب خوب خوب درساتو میخونی...پس خدا قوت:28: میبوسمت عزیزم :*
mohana 2013-03-21 سلااااااااااااام خوبی شیوا جونم خوبیییییییییی؟؟؟؟؟:4d564ad6: نه خودمم:ad54ad: خونه خاله مم سریع اومدم اینجا.... سال نو مباااارک عزیز دلم...:thanks:
سلااااااااااااام خوبی شیوا جونم خوبیییییییییی؟؟؟؟؟:4d564ad6: نه خودمم:ad54ad: خونه خاله مم سریع اومدم اینجا.... سال نو مباااارک عزیز دلم...:thanks:
ba ba barghi 2013-03-20 parnia :فعالیت در این لحظه مشاهده موضوع عکس ها و تبلیغ های خلاقانه و متقاوت:65d6a5d6s:
ZOT 2013-03-20 خدا کنه امیدمون نا امید نشه ! خدایا خواهش میکنم امسال ما و همه ی بچه ها قبول بشن ! الهی قربونت برم ! شیوا بگو آمین !
خدا کنه امیدمون نا امید نشه ! خدایا خواهش میکنم امسال ما و همه ی بچه ها قبول بشن ! الهی قربونت برم ! شیوا بگو آمین !