ZOT 2013-03-26 بعدا خواستی بیا آدرس یه کتاب دیگه پیدا کردم بدمت بری دانلود کنی اونی که گفتی نیست ولی بدرد بخوره عزیزم
بعدا خواستی بیا آدرس یه کتاب دیگه پیدا کردم بدمت بری دانلود کنی اونی که گفتی نیست ولی بدرد بخوره عزیزم
n.b.m 2013-03-19 خدایا زمان در گذر است و مخلوقات در تغییر و سال جدید در شرف حلول و به ناچار تغییر تغییر تغییر.... پس برایتان آرزومندم که زندگیتان به بهترینها تغییر کند. . . . عید پیشاپیش مبارک
خدایا زمان در گذر است و مخلوقات در تغییر و سال جدید در شرف حلول و به ناچار تغییر تغییر تغییر.... پس برایتان آرزومندم که زندگیتان به بهترینها تغییر کند. . . . عید پیشاپیش مبارک
karshenasgh 2013-03-19 آرزو می کنم نوروزی که در پیش داری آغاز روزهایی باشد که آرزو داری... ( عید باستانی ایرانیان پیشاپیش مبارک ) :thanks:
آرزو می کنم نوروزی که در پیش داری آغاز روزهایی باشد که آرزو داری... ( عید باستانی ایرانیان پیشاپیش مبارک ) :thanks:
parnia 2013-03-18 اسفند رو به پایان است و وقت کوچ کردن به فروردین....وقت بخشیدن و صاف کردن دل..پس مرا ببخش اگر با نگاهی یا صدایی یا زبانی بر دلت ترکی انداختم...:heart:
اسفند رو به پایان است و وقت کوچ کردن به فروردین....وقت بخشیدن و صاف کردن دل..پس مرا ببخش اگر با نگاهی یا صدایی یا زبانی بر دلت ترکی انداختم...:heart:
S S setayesh71 2013-03-17 سلام عزیزم خوبی؟ حدیث جان اون تاپیک یه کار قشنگ یه احساس خوب کجا بود ؟ تو کدوم قسمت ؟
arezoo90 2013-03-17 ممنون از لطفت خوشحالم کردی:4d564ad6: پیشاپیش سال نومبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشی همونطور که ارزو داری:rose:
ممنون از لطفت خوشحالم کردی:4d564ad6: پیشاپیش سال نومبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشی همونطور که ارزو داری:rose: