خزر
پسندها
44

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• شک نکن !!
    درست در لحظه ي آخر ،
    در اوج توكل و در نهايت تاريكي...
    نوري نمايان مي شود...
    معجزه اي رخ مي دهد...
    خدا از راه ميــرسد
    خداحافظ همين حالا، همين حالا که من تنهام خداحافظ به شرطي که بفهمي تر شده چشمام خداحافظ کمي غمگين به ياد اون همه ترديد به ياد آسموني که منو از چشم تومي ديد اگه گفتم خداحافظ نه اين که رفتنت سادست نه اين که مي شه باور کرد دوباره آخر جادست خداحافظ واسه اينکه نبن ديم دل به رويا ها بدونيم بي تو با تو همين جسم اين دنيا ، خداحافظ خداحافظ همين حالا خدا حافظ
    سلام نیلو جان
    سال نو بر تو هم مبارک
    برات سالی پر از موفقیت و سربلندی آرزو میکنم...
    مرسی عزیزم
    از ایستگاه 91 هم گذشتیم! و قطار هنوز می رود!
    هر جا که پیاده شوم تا ابد برایت دست تکان خواهم داد!
    مسیر سفرت بهاری
    وقتی از چشم تو افتادم دل مستم شکست عهد و پیمانی که روزی با دلت بستم شکست ناگهان- دریا! تو را دیدم حواسم پرت شد کوزه ام بی اختیار افتاد از دستم شکست در دلم فریاد زد فرهاد و کوهستان شنید هی صدا در کوه،هی "من عاشقت هستم" شکست بعد ِ تو آیینه های شعر سنگم میزنند دل به هر آیینه،هر آیینه ایی بستم شکست عشق زانو زد غرور گام هایم خرد شد قامتم وقتی به اندوه تو پیوستم شکست وقتی از چشم تو افتادم نمیدانم چه شد پیش رویت آنچه را یک عمر نشکستم شکست
    گاهی هنوز لب به سخن وا نکرده ای و من به انتهای آنچه میخوایی بگویی رسیده ام...چشم ها دروغ نمیگویند
    از تو میگذرم بی آنکه دیگر تو را ببینم ... از تو میگذرم بی آنکه خاطره ای را از تو بر دوش بکشم ... از تو میگذرم بی آنکه لحظه ای برگردم و تو را ببینم ... از تو میگذرم ، تویی که گذشتی از همه چیز ... از تو میگذرم و شک نکن که فراموشت میکنم ... هر چه شمع و شعله و آتش بود را در قلبم خاموش میکنم .... نمیخواهم دیگر طعمی را از عشق بچشم . نه اندیشیدن به تو فایده دارد ، نه فکر کردن به خاطره هایت . محال است دیگر برگردم ، حتی اگر از غم و غصه بمیرم.... میروم تا حتی نتوانی یک لحظه هم نگاهم کنی.... یک روز بیا تا حساب تمام بی محبتیهایت را از قلب شکسته ام برایت بگیرم
    پرستاری دمیدن روح زندگی است در تن رنجور بیمار ، پرستاری هنری است بی نظیر و تخصصی است بی همتا ، پرستاری آمیختن طبابت جسم است با طبابت روح

روز پرستار مباااااااااارک:thanks:
    فدات بشم دوستم...چشمات ناز
    به آواتار شما که نمیرسه...:heart::rose::thanks:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا