mahsa. 2013-03-16 ممنون محسن جان مرور گرم و عوض کردم حل شد فقط شما لطف کن دانلود فیلموبرام میل کن ممنون ایشالا همیشه موفق باشی .
ممنون محسن جان مرور گرم و عوض کردم حل شد فقط شما لطف کن دانلود فیلموبرام میل کن ممنون ایشالا همیشه موفق باشی .
mahsa. 2013-03-15 محسن لغاتتم برا من نمیبازه website restor eror 7977cujr38iyymsu8:7977cujr38iyymsu8:
G G gordf891 2012-06-09 منظورم پزشکی هسته ای! من فقط رشته مورد علاقتون رو دیدم فکر کردم پزشک هسته ای میخونید! اگه اطلاعاتی درمورد این رشته دارین ممنون میشم در اختیارم بزارین
منظورم پزشکی هسته ای! من فقط رشته مورد علاقتون رو دیدم فکر کردم پزشک هسته ای میخونید! اگه اطلاعاتی درمورد این رشته دارین ممنون میشم در اختیارم بزارین
G G gordf891 2012-06-09 سلام ببخشید میشه یه سری اطلاعات درمورد رشتتون بدین؟ محیط کارتون؛درآمد؛آینده شغلی این رشته و یه سرس اطلاعات اینطوری:rose:
سلام ببخشید میشه یه سری اطلاعات درمورد رشتتون بدین؟ محیط کارتون؛درآمد؛آینده شغلی این رشته و یه سرس اطلاعات اینطوری:rose:
iran khanom 2012-05-31 سلام من از بچه ها و يكي از دوستان كه قبول شده بودند پرسيدم گفتند مهمترين قسماتش همون آزموناي سال قبله و من هم الان همون قسمت ازموناي سال قبلش رو دارم ميخونم
سلام من از بچه ها و يكي از دوستان كه قبول شده بودند پرسيدم گفتند مهمترين قسماتش همون آزموناي سال قبله و من هم الان همون قسمت ازموناي سال قبلش رو دارم ميخونم
sokout 2012-05-08 سلام دوباره دفترچه را دیدم ریاضی مهندسی ضریب 2 قیزیک پزشکی و مهندسی پزشکی 2 سیگنال 2 مدارهای الکتریکی و الکترونیک 2 فیزیولوژی و آناتومی 1 زبان 2
سلام دوباره دفترچه را دیدم ریاضی مهندسی ضریب 2 قیزیک پزشکی و مهندسی پزشکی 2 سیگنال 2 مدارهای الکتریکی و الکترونیک 2 فیزیولوژی و آناتومی 1 زبان 2