S S setayesh71 2013-03-19 سلام عزیزم مرسی از لطفت ... دیدم لایک کردی ممنون . انشاا... سال خیلی خوبی در پیش رو داشته باشی ... عیدتم مبارک:rose::riz304::heart:
سلام عزیزم مرسی از لطفت ... دیدم لایک کردی ممنون . انشاا... سال خیلی خوبی در پیش رو داشته باشی ... عیدتم مبارک:rose::riz304::heart:
ketabsabz 2013-03-17 سلام ،خواستم به دوستای تغذیه ای خودم یه تبریک ویژه داده باشم ،پیشاپیش سال نو مبارک،امیدوارم سال خوشی داشته باشی. :riz304:
سلام ،خواستم به دوستای تغذیه ای خودم یه تبریک ویژه داده باشم ،پیشاپیش سال نو مبارک،امیدوارم سال خوشی داشته باشی. :riz304:
mohana 2013-03-17 ممنون عزیزم آره منم دوسش دارم طلیعه...اتفاقا اسم دوستمه...فک کنم طلیعه نوروز یعنی مقدمه یا شروع نوروزainting:
ممنون عزیزم آره منم دوسش دارم طلیعه...اتفاقا اسم دوستمه...فک کنم طلیعه نوروز یعنی مقدمه یا شروع نوروزainting:
S S setayesh71 2013-03-16 مرسی عزیزم . من خودم هم به شعر خیلی خیلی علاقه دارم ... انشاا.... سالی پر از خیر و برکت برای خودت و خانوادت باشه ...
مرسی عزیزم . من خودم هم به شعر خیلی خیلی علاقه دارم ... انشاا.... سالی پر از خیر و برکت برای خودت و خانوادت باشه ...