am-ml
پسندها
171

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

  • سلام
    چرا می دونم !!
    یه سر بزن تو این سایت !
    آپلود , آپلود عكس , آپلود سنتر , آپلود فايل , آپلود دائمي

    و بعد مراحلی که گفته انجام بده !!بعد که تموم کردی !لینکشو کپی کن !!
    بیا تو تاپیک مورد نظر پیستش کن !!
    اینجوری هرکاری خواست می ره نگاه می کنه ببینم چیه !!
    راه دیگه ای بلد نیستم !!
    (البته من خودم پاورپوینت رو امتحان نکردم !!)
    - هرگز زندگيت را قرباني هيچ چيز نكن! همه چيز را قرباني زندگي كن! زندگي نهايت هدف است.بزرگتر از هر كشوري، بزرگتر از هر كيشي، بزرگتر از هر بتي، بزرگتر از هر آرماني.. اوشو
    کاش دستان خدا پیدا بود...
تا در آن وقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا مملو!
بزنی تکیه بر آن...
وبخندی به همه ی رنج جهان!
    پیامم اومد...
    ببخشیدا الان توی دلت بهم نگی این بود کارت که 3 ساعت منو معطل کردی:riz513:
    بازم خالی نشده.
    آره همون اول تیک میزنی کنار پیام ها،بعد در قسمت انتخاب پیام ها گزینه حذفو میزنی...
    حالا کار واجبی نبود ولی همینجوری دوست داشتم بهت بگم
    سلام دوستم...
    می خواستم یه چیزی بگم ولی صندوق پیامتون پرشده...
    به یاد داشته باش هر وقت دلتنگ شدی به آسمان نگاه کنی...

    کسی هست که عاشقانه تو را می نگرد و منتظر توست،

    اشک های تو را پاک می کند و دست هایت را صمیمانه می فشارد.

    تو را دوست دارد فقط به خاطر خودت.

    و اگر باورداشته باشی می بینی ستاره ها هم با تو حرف می زنند ، باور کن با او هرگز تنها نیستی.

    فقط کافی است عاشقانه به آسمان نگاه کنی

    به حضرت دوست ...
    والا اینهایی که گفتم از مطالبی بود که اساتید بهداشت مواد غذاییمون تو درس بهداشت گوشت و میکروبیولوژی مواد غذایی تدریس کرده بودن. واسه حذف و اطمینان کامل یه تست راحت و روتین تست غوطه وری رو آب هست که ماهی تازه به محض گذاشتن تو ظرف آب فرو میره ولی ماهی کهنه وفاسد روی آب شناور میمونن.برای حذف کامل یک ماهی احتمالا باید با بعضی از بیماری های ماهی هم آشنا باشی،البته سایتی با نامardalan.id.irوجود داره که یه سایت علمی هست وانجمن هایی داره توی اجمنهای آبزیان و صنایع غذایی مطالبی در مورد بهداشت ماهی ها در مراحل مختلفش نوشتن.فکر کنم واستون مفید باشه.ملاکهای اصلی حذف ماهی فاسد شده رو هم من یه نگاهی به منابع و کتابهام کنم بهتون اطلاع میدم.
    سلام. فکر کنم منظورتون ماهی هایی هست که واسه خوردن میگیرید دیگه،والا راههاش زیاده که برای ژی بردن بهشون باید کمی بیشتر دقت کرد چون اغلب مراکز یا مغازه های ماهی فروشی با ترفندهایی سعی میکنن ماهی شون رو تازه جلوه بدن، اما ملاکها: 1:ماهی تازه صلابت نعشی !داره یعنی بدنش سفته ولی ماهی کهنه شل، 2:ماهی تازه ترشحات چسبانی تو سطحش داره بگونه ای که با زدن انگشت قابل لمسه،3: چشمهای ماهی تازه برامده،باز با عدسی شفاف هست که تو ماهی کهنه چشم فرورفته وعدسی تیره، 4 :فلسهای ماهی تازه سفته وبه سختی(نسبتا) کنده میشه،5)آبششها هم تو ماهی تازه رنگ قرمز وروشنه ولی ماهی کهنه آبشش تیره وآبی رنگ داره. اونچه که تو انتخاب وخرید مهم هست بوی ماهی است که ماهی کهنه بوی فاسد شده داره واین بو بخصوص تو مشاهده آبششها محسوستره!تبعضی از فروشنده ها بازرنگی امعا واحشای ماهی رو در میارن تا خریدار متوجه بوی بدش نشه. اینها چیزهایی بود که به ذهنم میرسه اگه کافی نبود می تونم با جزئیات بیشتر ازمنابع پیدا کنم.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا