parnia
پسندها
35

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ندیدیش؟؟هموون دم دره.نیگا کن؟؟
    آره؟؟الان میری دیگه؟؟؟باشه جانم.باشه.من که دارم میرم.ولی زنگ میزنم داداشت بیاد.بعله:motat:
    اوه.میگم الان شیوا اینجا چیکار میکنه.نگو داداش بنده هم هستن.عجب.:smilies:شیوا به سرعت سایت و احیانا دم درو ترک کن تا به داداشت خبر ندادم بیاد.زود:smiliess (14):
    :25r30wi:شیواااا.خدا بگم چیکارت نکنه.ینی مردم از خنده:25r30wi:من اصفهانو واسه مثال گفتم.:mad_majidonline: اگه اصفهان قبول شی که منم میام باهات.بالاخره یکی باید مواظبتون باشه یانه؟:smilies:
    آره.نمیشناسم.تو میشناسیش مگه؟؟:rolleyessmileyanim:نه بابا شیواااا.من که تهران نمی آوردم که...ولی خب اونایی که قوی بودن میرفتن تهران من مثلا اصفهان شیراز میرفتم.ولی الان که تهرانی درکار نیست.اونا میرن اصفهان شیراز،من باید برم رفسنجان لابد.تازه اگه همونم قبول شم:ph34r-smiley:آفرین شیوا جونم.خوب بخون.من مطمئنم قبول میشی.آره برو.منم میخوام برم.شب اگه شد میام دوباره...:ad54ad:
    دلم وا شد باهات حرف زدم.خیلی دوست دارم زن داداش گلم:4d564ad6:
    مرسی شیوا جونم:riz304:....پروفایل تو هم مبارک.خیلی خوشگل شده.میگماآواتارم خوبه؟؟دنبال یه آواتار خوب میگشتم برا تولدم عوض کنم.ولی پیدا نکردم...میگما.این برقی چرا این بچرو همچین میکنه؟؟گناه داره خب:5:
    سلام شیوا جونممم.منم خیلی دلم برات تنگ شده.آره شیوایی.میخونم:dadad4:با درسا دانشگا خیلی بهم فشار میاد.ولی میخونم.تحریم؟؟تحریم کیه دیگه؟؟من میشناسمش؟؟:rolleyessmileyanim:دیدی شیوایی؟؟دانشگا تهرانم برداشتن.ینی احتمالا ضرفیت کم میشه دیگه.اگه هم قبول شم که نمیشم ،احتمالا جای خوب نمیارم:riz303:باشه شیوا جونم.حتما.
    تو چی؟؟میخونی خوب دیگه؟؟هوم؟:smilies-azardl (113
    سلام عزیزم هستی ؟؟
    تا 11 می مونی ؟؟ ببخشیدا . من می رم شام و انشاا... 11 میام . هستی؟
    شیوا جونم بابت کیک تولد و پیام خیلی قشنگتم ممنوننننننننن:rose::heart:
    سلام شیوا جونم.مرسی مرسی.خیلی زیاااااد:heart::thanks::4d564ad6:
    سلام آجی گلم خوبی عزیزم؟
    ممنون از پیغام قشنگت
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا