mw.ashel 2013-02-21 از گل واشده ی دورترین نقطه خاک به تو ای دوست سلام روزگارت آبیست؟همه اینجا خوبند؟ نی لبک می خواند باد عاشق شده است فکر من باش که من فکر تو ام.
از گل واشده ی دورترین نقطه خاک به تو ای دوست سلام روزگارت آبیست؟همه اینجا خوبند؟ نی لبک می خواند باد عاشق شده است فکر من باش که من فکر تو ام.
S S setayesh71 2013-02-21 کار از این حرفا گذشته تو دیگه بر نمی گردی از همون لحظه بریدی که خداحافظی کردی تو بگو با چه امیدی چشم به راه تو بمونم وقتی که از توی چشمات ته قصه رو می خونم اگه دل بریدی از من دل من اما باهاته رفتننت منو سوزونده نوبت خاطره هاته
کار از این حرفا گذشته تو دیگه بر نمی گردی از همون لحظه بریدی که خداحافظی کردی تو بگو با چه امیدی چشم به راه تو بمونم وقتی که از توی چشمات ته قصه رو می خونم اگه دل بریدی از من دل من اما باهاته رفتننت منو سوزونده نوبت خاطره هاته
mohana 2013-02-21 خوشبخت باشید... همان باشید که میخواهید... اگردیگران آنرا دوست ندارند ،بگذارید نداشته باشند... خوشبختی یک انتخاب است زندگی راضی نگه داشتن همه نیست...
خوشبخت باشید... همان باشید که میخواهید... اگردیگران آنرا دوست ندارند ،بگذارید نداشته باشند... خوشبختی یک انتخاب است زندگی راضی نگه داشتن همه نیست...
S S setayesh71 2013-02-21 سلام چطوری ؟؟ بله از دیشب خیلی بهترم . یه وقتایی آدم داغون میشه . الان خوبم . مرسی عزیزم
S S setayesh71 2013-02-20 فرزانه تو هم حالت بده ؟؟ تاپیک یه روزایی رو بخون . برای دلنوشته هاست .. انگار همه به هم ریختن
mohana 2013-02-20 آره مهسا متوجه شدم... کاش حدیث و واریا هم بودن.... بذا ی کاری کنم حالت خوب شه:thanks: میخوای بریم چت باکس با هم؟؟؟
آره مهسا متوجه شدم... کاش حدیث و واریا هم بودن.... بذا ی کاری کنم حالت خوب شه:thanks: میخوای بریم چت باکس با هم؟؟؟