شفيع
پسندها
48

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام
    ای وای چه خبره
    چرا دوتا شفیع هست؟
    سلام . نیستی آقا شفیع ؟ حتما حسابی درگیر مطالعه هستی. فک کنم گفته بودی 18 اسفند آزمون داری. برات آرزوی موفقیت دارم .:rose:
    ولی شفیع تجربه خوبیه که آدم با کسی همکار بشه که کمی از بقیه مردم عادی در زمینه اطلاعات علمی بالا باشه. من که خیلی دوست دارم اینجور همکارایی داشته باشم و فرقی نمیکنه از چه رشته و جنسی باشن چون بلاخره یا همکارم میکنم و کنارم هستن و یا در مقابلم رقیب میشن و هر دوتاش هم بهم انگیزه میده تا هر چه بیشتر از قبل موفق تر بشم.
    در هر صورت موفق باشی
    ممنونم شفیع درک میکنم.ولی رشته همکارت با خودت خیلی فرق داره و چه جوری تو کارت این اجازه رو به خودش میده که بیاد و دخالت کنه من در تعجبم.
    ممنون خوبی اشل جان؟
    امروز ساعت چهار قرار بود برم اونم گفتم نمیرم بابا حالو حوصلشو ندارم.نه بابا زود خسته میشه کار کردن با بیماران سرطانی و قسمت شیمی درمانی بیمارستان همچین اسان نیست
    سلام شفیع.خوبی؟ چه خبرا؟ چیکار میکنی با همکار جدیدت؟ تونستی باهاش راه بیایی یا نه؟
    فکر کنم داره خیلی عصبیت میکنه ولی خدا آخر و عاقبتت رو به خیر کنه ، مدد جوهات رو با خودش نبره که بیکار میمونی.
    zehnam kheyli ashoftas bad yekariyo shoro konam ta vasat ra miram velesh mikonm
    ازمتنای چت باکست تو تاپیک دربه در استفاده کردم
    دیدگانت از همیشه شادتر
    شهر قلبت زنده و آبادتر
    غصه هایت دم ب دم ،ای مهربان
    در گذرگاه زمان بر بادتر...:rose:
    سلام شفیع من میخوام بالینی وزارت بهاشت شرکت کنم.منم لازمه کتاب لزگی ورضازاده بخونم
    وقتی میتوانی با سکوت حرف بزنی ، بر پایه های لغزان واژه ها تکیه نکن . . .:rose:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا