درسته . راستش منم متوجه شدم که اون تاپیک یه جوری به تو نمی خوره و اواتار که دیگه هیچی . اصلا با شخصیت با نمی خورد . خوشحالم که زود فهمیدین و اجازه ادامه این روند رو بهش ندادین ...
موفق باشی عزیزم
سلام عزیزم خوبی ؟؟
پس شما اون تاپیکو باز نکرده بودی ؟؟ راستش من خیلی تعجب کردم بیشتر از همه از اون آواتار !!!
راستش برات یه پیغام هم گذاشتم که آواتارت زیاد جالب نیست ولی گفتم شاید ناراحت بشی برای همین حذفش کردم ...
حالا فهمیدم اصلا کار تو نبوده .... دیگه این خیلی نامردیه...
راستی نگارجان نمیدونم حالا این پیام رو خودت دریافت میکنی یا...؟
خواستم بهت خبر بدم من مدتیه ایمیل باز نمیشه,اگه نیمدم به این دلیله.
جدید که ساختم بهت میدم آدرسش رو
فقط نمیتونم بفهمم که خودت هستی یا..!؟؟؟
سلام نگار جون.عزیزم خانم تیموری از همکارای من هستن.ایشون زیاد نت نمیان.من میخاستم بی زحمت اگه اطلاعاتیدارین درمورد منابع آزمون ارشد علوم بهداشتی در تغذیه بهم بگید.ممنون.:rose:
:25r30wi:
نمی دونم چی بگم....:thumbsupsmileyanim:
فقط می گم نوش جونت...فقط زیاد نخور که فشارت می افته پایین بعد میان یقه ی منو می گیرن...:bunnyearsmiley:
آره همینطوره که میگی ولی یه کم اوضام قاطی پاطی شده هم وقت به اون صورت ندارم همم حس و حال درس خوندن... ممنون یه سراغی ازم گرفتی ولی بیام تاپیک ضد حال میشه...
سلام نگار خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدا از دهنت بشنوه مام یه روز دوماد بشیم اونکه فک کنم محاله
ولی ارزو کردن که عب نی
نگار همه چی سر این خونه عوض کردنمونه انقد بالا شهری شدیم که دیگه از محدوده شهر خارج شدیم الان تو بروبیابونیم بهمون تفلن نمیدن
یعنی بخاطر تحریماس
که سیم تفلن از خارج میاد تموم شده قهتی اومده
تو چه میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میخونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دلم برا اکیب تنگیده ولی دورا دور که میدرسم فک میکنم تو جمعشونم:riz304:
سلام نگار جان. نه خدا نکنه قهر چرا؟!؟!؟!!!!:shocked: خوب راستش حال و اوضاع روحیم زیاد خوب نیس درسم نمیخونم... بیام چیکار؟ ولی هر روز پستاتونو میخونم البته اگه باشه!!!!