bacillus.bs
پسندها
36

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• عیب نداره حالا بیخیالش ابجی.تلاشتو کن واسه ارشد بهداشت بهناز
    بهناز خب باید میخوندی جانم.تقصیره شانس ننداز دیگه.حالا ایشالا واسه بهداشت تلاش کن قبول میشی:heart:
    سلام بهناز جان.ببخشید دیر جواب میدم.ای بابا ایشالا قبول میشی دانشگاه.اینا خاطره میشه.دانشگاه خب ادم بعد یه مدت میره اینطوری میشه طبیعیه.توو فکرش نباش.:28:
    دينگ و دينگ و دينگ...
    تو كوچه بچگيهام ميدويم و ميخوندم....
    رسيدم و ديدمت...
    دوست داشتم بازم ببينمت...
    آخه ...
    آخه...
    .
    .
    .
    .
    آخه ... من تاحالا فرشته نديده بودم...
    دعا كردم...
    بازم دعا كردم...

اي جان بازم ديدمت...

تو فرشته اي هستي بي همتا...جنست جنس مهربوني،نگاهت نگاه پاكي و سلامت سلام دوستي...

***********بي همتايي (هميشه ميگم و گفتم) به معناي واقعي بي همتايي*************شك نكن كه شك كردن جايز نيست******************************************
    باران مي بارد....

هوا پر شده از دوستت دارم هايي كه به دست بادها سپرده ام

كاش پنجره ات باز باشد.
    سلام عزیزم من پایه زبانم خوبه ولی تافل رو کامل خوندم
    504 هم همینطور
    در کل برا کنکور علوم فکر کنم این 2 تا کتاب کامل پوشش میده
    عزیزم منظور از عکسای سیاسی که می گن نذارین یا حرفای سیاسی که می گن نزنین مصادیق خلاف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هست حالا کدوم عکسای من سیاسیه بفرمایین حذفش کنم؟!!
    ای خوااااااااااااهرم نه بابا چه خوندنی.............باید حسش بیاد تا بخونی...من میخوام رضا زاده بخرم میگن لزگی خیلی پیچیدس و سنگینه...
    آره دقیقا.سوالای مولکولی و ژنشو خیلی راحت با توجه به همون جزوه های دانشگان میتونستم ج بدم.ینی همش آشنا بود.ولی خب چون مرور نداشتم یادم نمیومد دقیق که بخوام جواب بدم...
    عیب نداره.هدف ما بهداشته.ایشالا بهداشت قبول میشیم:a2d3:
    سلام بهناز جون...خوبی؟؟ببخشید دیر جواب میدم...
    زیاد خوب نبود.چون برا علوم آمادگی نداشتم من.مال شما چی؟؟خوب بود؟؟
    راستی چرا پیامتو پاک کردی عزیزم؟؟
    بهناز جان واسه عشق بعد از ازدواج مزاحمتون شدم!!!
    منم مثل خودت اصلا قبول نداشتم. ولی خب بعد از خوندن چند تا رمان و یه کمی نگاه دقیق تر به زندگی فهمیدم عشق باید باشه فرقی نداره قبل از ازدواج یا بعدش . مهم اینه که با کسی که مطمئنی عاشقش نمیشی ازدواح نکنی .

اگه اهل رمان خوندنی پرشان و موژان من و تاوان بوسه های تو رو بهت پیشنهاد می کنم
    آره ها حسابی باحال شده ! البته خودم 2 ساعته نیستم. برم بخونم ببینم چه خبره !!!
    سلام عزیزم اتفاقا من خیلی دقت می کنم عکسای سیاسی نذارم چقد نا مهربون شدی با ما... ):
    سلام چطوری؟؟؟
    میگما یه تاپیک اینطوری بزنم؟؟؟
    آقایون اگه یه دختر ازتو ن خواستگاری کنه چکار می کنین؟؟؟
    سلام
    نه خاله جون خبر ندارم ... اومدم چت باکس سوالتو دیدم ولی چون نمی دونستم جواب ندادم. چون دارم زود میرم سلام و ... نکردم به بچه ها تو چت باکس... عذر من رو بپذیرید.:riz304:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا