sara77 2013-02-07 اااااااااااااااااااااای بابا شفی نکن از این کارا من به این خوبی کجااا گیردادم اصن همون کلثوم ننه از سرتم زیاده........پررررررر. صورتتو بیار جلللللللللللللللللللو؟؟/؟؟///
اااااااااااااااااااااای بابا شفی نکن از این کارا من به این خوبی کجااا گیردادم اصن همون کلثوم ننه از سرتم زیاده........پررررررر. صورتتو بیار جلللللللللللللللللللو؟؟/؟؟///
nanaz 2013-02-06 بعضی حرف ها را “نباید زد” بعضی حرف ها را “نباید خورد” بیچاره دل چه میکشد میان این “زد” و”خورد”
nanaz 2013-02-06 باران آرام می بارید، کودکی دیدم زیر لب میگفت : خدا گریه نکن آدمها خوب میش....... :riz304:
nanaz 2013-02-04 سلام . توی یکی از تاپیک های قدیمی دیدم نوشته بودین نگران حال خواهرتون هستین . نمیدونم چرا دلم گرفت .به امید خدا الان حالش خوبه ؟
سلام . توی یکی از تاپیک های قدیمی دیدم نوشته بودین نگران حال خواهرتون هستین . نمیدونم چرا دلم گرفت .به امید خدا الان حالش خوبه ؟
sara77 2013-02-04 چه زیباست نوشتن وقتی میدانی او میخواند... چه زیباست سرودن وقتی میدانی او میشنود... چه زیباست دیوانگی برای او وقتی میدانی او میبیند
چه زیباست نوشتن وقتی میدانی او میخواند... چه زیباست سرودن وقتی میدانی او میشنود... چه زیباست دیوانگی برای او وقتی میدانی او میبیند