negar91
پسندها
12

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام عزیزم خوبی ؟
    همه ی داستانا رو گذاشتی توی قسمت داستان ؟؟
    یعنی از این به بعد داستانی داشتیم بذاریم تو اون قسمت ؟ تاپیک جدا باز نکنیم؟
    سلام عزیزم
    نه خدا به سر شاهده
    من از مدیریت بجا و صبورانه شما تشکر هم کردم :bunnyearsmiley::heart::riz304:
    آره والله اما نشد.ببخشید.هرچند کادهه هم پرید:thumbsupsmileyanim:
    سلاااااااااام عجقم...
    تفلد خودت مبارک :25r30wi:
    مشکرم هوارتااااااا... میگم نیگار مواظب این ی دونه داداش ِ نامرئی باج...سال کنکوری کار دس خودش نده :))))))))
    همینجوری ک درس تعطیله!دیگه زن داداشم ک بیاد هیچی :)))))
    نه!ولی ب نظرم تنوع خوبیه:idea_majidonline:بذا تو حال خودش باشه،شاید مام بعد اندی سال ی عروسی افتادیم ک همدیگه رو باز ببینیم...خخخخ.....
    دوس جونم من احتمالا دیگه تا سال جدید نمیام...
    مواظب خودت باااااش.....رتبه 1 تویی...شک نکن!حتی ی لحظه...
    واسه منم دعا کــــــن...بوووووووووس
    بابااااااای (آیکون خدافســــــــــــی)
    آآرههههه، من ایمیلمو از تو میخوام نگاریییی، بابا ایمیلم بانک مقالاتم بود!!
    سلام عزیزم ، میگم نگار جان خب چرا تاپیکا رو ادغام نکردی گلم ؟:riz304:
    حیف بود بچه ها خیلیاشون تازه واردن تازه استادا رو معرفی کردن ...:riz513:
    نگگااااااااااار، ایمیلممممممممم،اون همه اطلاعاات،وای،اه:j58r36j3gcr4suxymup
    سلام. خوبید؟ نگار خانوم یه سوال! چجوری عکسی رو آپلود میکنید تا تو یه پستی نمایش داده بشه؟!!
    سلام سلام صدتا سلام نگار خانوم گل...........................................

بابا داشت داره فوق کارگر ساختمونیشو میگیره واسه اون اینجوری به دلت افتاده که ارشد قفولم

جات خالی نبودی که 200بار اساس کشی کردیم...............همه رم من نبردم ولی بردم یه چنتایی. :j58r36j3gcr4suxymup

تهرانو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ویدا بهت گفت......نه بابا کار داشتم یه روزه رفتم بازم میرم

ویدارم خواهم دید ازش یه امانتی قراره بگیرم.......واسه همین نرسیدم خوب بخونم یه چند هفته ای.............

ایول بتو بذار اون خط تلفن صاب....بیاد من راحت بیام نت هی باید بیام کافی.....سعی میکنم که ازتون عقب نمونم :riz513:
    نه نگار چیزی نیومده
    من 2 هفته نبودم الانم از کافی اومدم............بازم بسند چطو ÷یش میری تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    منکه به برنامه ویدا نرسیدم 3 دور بزنم:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
    کسی به موفقیت دست می یابد که خوب زندگی کند، زیاد بخندد و زیاد دوست بدارد. کسی که احترام افراد عاقل و فرزانه را جلب کرده باشد و کودکان خردسال را دوست بدارد. کسی که دنیا را بهتر از آنچه یافت، ترک کند، چه با بزرگ کردن یک فرزند صالح، چه سرودن شعری زیبا، و چه با نجات دادن یک انسان. کسی که مورد تحسین منتقدان باشد و خیانت دوستان را تحمل کند. کسی که همیشه زیبایی های دنیا را ستایش کند. کسی که بهترین خصوصیات افراد را ببیند و بهترین ها را تقدیم آنها کند. کسی که زندگیش یک الهام باشد و خاطره اش یک نیایش.
    خدایا...
    در دو راهی زندگی ام
    تابلوی راهت را محکم قرار بده
    نکند با نسیمی راهم را کج کنم...
    یادت باشد :

بر آنچه که از دست داده ای غمگین مباش ؛

از کرامت پروردگار به دور است که آنچه را به تو بخشیده باز پس گیرد ،

مگر آنکه جایگزین بهتری در نظر داشته باشد ...:riz304:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا