mikhak s
پسندها
35

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• :4d564ad6:چقد ذوق کردم دیدمش سعیده:4d564ad6:هییییییی:4d564ad6:چقدم ناز خوابیده:heart:(حتما واسش اسفند دود کن)
    خواهش میکنم عزیزم...وظیفست..:heart:
    ای جاااااان.چه لپایی داره سعیده.آخی چقد نازههههه.:4d564ad6: آدم دوست داره لپاشو بکشههه(نه.هنوز زوده واسه لپ کشیدن).یادت نره عوض من ببوسیشا.:4d564ad6:خیلی خوشگله...:thanks:
    عجب...واقعا تعجب کردم...
    سعیده پیگیر شو بفهمی از یه جایی که منابعشون چیه...زیاد ناراحت نباش.سخت هست ولی همه همین شرایطو دارن.پس هرچی زودتر شرو کنی جلوتری از بقیه...
    نذار این قضیه تمرکزتو بهم بزنه...تو مثل قبل درستو بخون...
    سعیده؟؟ینی چی دو تادرس اضافه کردن بدون منبع؟؟مگه میشه؟؟ضریباشون چطوریه؟؟
    سلام سعیده خانم گل:heart:.چطوری؟؟تارا کوچولو چطوره؟؟حسابی سرت گرمه ها.عوض من ببوسش حتما.یه عکسشم بذار ببینیمش این دخمل کوچولو رو:thanks:
    درسا خوب پیش میره سعیده؟؟امسال میترکونی دیگه....:a2d3:
    سلام ميخك جان خوبي
    خدا بهتون صبر بده،با اين دوتا درس جديد،واقعا اينا عقل از سرشون پريده
    خدا رحم كرد براي رشته ي ما اضافه نكردند
    سلام به کجا باید ایمیل بفرستم ؟ و شما چی نویشتین؟
    سلام سعیده جان.ای بابا.عکسش قشنگ بود گذاشتم.دیگه مجبورم میکنین عوضش کنما.:smiliess (9):
    سلام من تازه واردم امیدوارم هممون تو کتکور موفق بشیم
    راسش منم تا دو درس جدید دارو شناسی و سم شناسیو دیدم شوکه شدم حالا باز خدا راشکر ما گیاهپزشکیا 3 واحد سم شناسی پاس کردیم هر چند مربوط به آفت کشها و قارچ کشها بوده و لی دارو شناسی دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام .ممنون که به یادم بودی.
    امیدوارم به ارزوهای قشنگت برسی.:rose:
    سلام میخک. دفترچه کنکور ارشد 92 رو دیدی؟ 2 تا منبع دیگه هم به درسا اضافه شده! سم شناسی و داروشناسی...:14:

آزمون كارشناسي ارشد رشته هاي گروه پزشكي سال 92

کنکور ارشد آزاد و بهداشت هم به نظرم توی روزهایی برگزار میشه که احتمالاً با هم تداخل خواهد داشت!!
    اهان اون عكسو بچه ها گفتند كوچيكه عوضش كن به خاطر همين عوض كردم
    تو هم خيلي جيگر بودي هااااااااا
    خواهش میکنم... اینم بگم که کنکور ارشد امسال هفته اول خرداد برگزار میشه نه اول تیر! و ثبت نامش هم اواخر بهمنه...:smiliess (3):
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا