Slm hoorsa Jan, fek konam bio67 on topico( khabare tasadofo to koma raftane hemato 70) zade bud. Manam nemidunam nemishnasamesh, faqat az inke vase yeki hamchin etefaqi oftade narahat shodam.
ممنون به خاطر اینکه وقت گذاشتی و جوابم رو دادی و ممنون به خاطر توضیحات خوبت...
ببخشید! شما جعبه لایتنر رو از طریق همین سایت خریدی؟ من قبل از اینکه با این سایت آشنا بشم، یه جعبه یادگیری معمولی ساده از بازار خریدم که داخلش یک سانت یک سانت جدا شده که باعث میشه خودت بتونی اندازه خونه ها رو با جداکننده هایی که همراهش هست، تنظیم کنی. طبق چیزایی که توی سایت نوشته که فکر کنم با جعبه من همخونی داره، من اینطور متوجه شدم که باید وقتی تعداد فیش هام به اندازه یه سانت شد اونا رو مرور کنم و اگه بلد بودم به خونه بعد بفرستم. آیا درست متوجه شدم؟ اما نمیدونم منظور از منطقه خطر کدوم قسمت هست؟ آیا در جعبه شما این قسمت ها مشخص شده؟
سلام. ممنون که جوابم رو دادی. من هم این سایت رو دیدم. حتی یه جعبه یادگیری هم خریدم. اما نمیدونم چطوری شروع کنم. شما از این روش مطالعه راضی هستی؟ میتونی این روش به طور عملی برای یکی از درسا مثلاً بیوشیمی برام توضیح بدی؟
اینکه چطور باید فیش ها رو آماده کنم رو میدونم، اما زمانهای مطالعه اونا یکم برام گنگه. مثلاً میتونی برنامه چند روزت رو برای یکی از درسا که با این روش میخونی بهم بگی؟
تا حالا با شماره هایی که برای مشاوره گذاشته تماس گرفتی؟ خوب راهنمایی می کنن؟
سلام دوست عزیز. ایمیلتون رو دریافت کردم. ممنون از شما...
امیدوارم که فایل هایی که مربوط به ترجمه های رسیده در ماه آذر می باشد و در 91/10/5 برای همه ارسال کردم هم به دستتون رسیده باشه.
سلام. ممنون از شما. ببخشید که دیشب هم آنلاین نبودم و نتونستم جوابتون رو بدم.
در پاسخ به ترجمه تمیز و مرتب شما،بنده هم، فایل هایی را که از ابتدای طرح تاکنون توسط ایران خانوم در بهمن ماه،برای همه ارسال شده برای شما هم ارسال میکنم
البته در مورد سؤال 1 تا 13 تمرین کلی ص 140 و 141 باید گزینه های مربوط به هر سؤال هم ترجمه میشد که اگر این کار را هم انجام دهید از شما سپاسگزار خواهم بود.