bacillus.bs
پسندها
36

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام عزیزم خوبی ؟؟ نه من که اصلا از هیچی خبر ندارم چون خودم کاری به کنکور ندارم
    فرستاده بودم برات... توی همون ایمیل اوله ( فایل زبان)
    سلام باسیلوس جان. ولی من هرچی داشتم برات فرستادم!
    اگه منظورت از فلش کارت، لغات لزگی هست که در داخل همون فایل اول هست..
    لطفاً چک کن و اگه بهت نرسیده بگو که دقیقاً منظورت کدوم فایله تا دوباره برات بفرستم.:rolleyessmileyanim:
    من واسه علوم تهرانم قبول شم نمیرم ... دیگه همین لیسانس بسمه

فقط بهداشت
    سلام بهناز جان ... من خوبم ... تو چطوری؟

فقط راجع بع زبانش میتونم نظر بدم ... اونم آسون بود ... ممنون از توجهت:riz304:
    ببخش بهناز جونم.این رو بذار به پای خستگی سفرم و اینکه خیلی خوشحالم که به یادم بودید.امیدوارم که همیشه موفق باشی:rose:
    سلام بهناز جونم.خوبی؟ ممنونم بابت پیامت.امروز رسیدم . دوست دارم.و سفرو بد نبود ولی سختی کشیدم و این برام یه تجربه بزرگ شد تو زندگی.موفق باشی.:riz304:
    آدمیان به لبخندی که بر لبها مینشانند و به احساس خوبی که بر جا می نهند و به دردی که از یکدیگر می کاهند ،می ارزند و ما بودنشان را میخواهیم چون وجودشان زمین را زیباتر میکند. پس "همیشه باش"
    مرسي عزيزم ايشالله نصيب شما هم بشه كلا حالو هواتو عوض ميكنه. :rolleyessmileyanim::4d564ad6:
    انشالله عكس خواهر زادمه كه الان يك ماهو چند روزشه.
    سلام باسيلوس جونم ،‌دست رو دلم نزار كه خونه:smiliess (2): آره شانس آوردين اينا كه حاليشون نيست هر دفه براي يه رشته تصميم ميگيرن ،‌از همه بدتر كه منبعي هم معرفي نكردن خداييش خيلي كم عقلن با خودشون چي فكر ميكنن؟
    خوبی باسیل صدا قشنگ.باز اطلاعیه دادن تاریخ قراره تغییر کنه
    سلام باسیل اگه بیداری و خططت ازاده یه تک بزن به من تا بهت بزنگم یکم حرف بزنیم
    ممنون بهناز جون :4d564ad6:

میگم آواتارمو میگی یا عکسم؟
    سلام باسیلوس جان. ایمیلت را دریافت کردم. ممنون از زحمتی که کشیدی... در پاسخ به ایمیل شما، 7 ایمیل برایت ارسال کرده ام که امیدوارم به دستت رسیده باشد.

موفق باشی.:rose:
    91/11/13
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا