karshenasgh 2013-01-19 متن 42 سؤالات متفرقه متن 43 سؤالات متفرقه متن 44 سؤالات متفرقه متن 45 سؤالات متفرقه تاریخ تحویل هم 91/11/15 موفق باشی.:rose:
متن 42 سؤالات متفرقه متن 43 سؤالات متفرقه متن 44 سؤالات متفرقه متن 45 سؤالات متفرقه تاریخ تحویل هم 91/11/15 موفق باشی.:rose:
karshenasgh 2013-01-19 ممنون عزیزم. خدا کنه درست بشه... به فکر شما هم هستم.. حتماً یه کاری به شما هم میدم دوست عزیز...:bunnyearsmiley:
ممنون عزیزم. خدا کنه درست بشه... به فکر شما هم هستم.. حتماً یه کاری به شما هم میدم دوست عزیز...:bunnyearsmiley:
دریا... 2013-01-19 اگر خوب زندگی كنی به حتم شاد نمی شوی، اما اگر شاد باشی خوب زندگی خواهی كرد.برتراند راسل
mw.ashel 2013-01-08 یادت باشد : بر آنچه که از دست داده ای غمگین مباش ؛ از کرامت پروردگار به دور است که آنچه را به تو بخشیده باز پس گیرد ، مگر آنکه جایگزین بهتری در نظر داشته باشد ...:riz304:
یادت باشد : بر آنچه که از دست داده ای غمگین مباش ؛ از کرامت پروردگار به دور است که آنچه را به تو بخشیده باز پس گیرد ، مگر آنکه جایگزین بهتری در نظر داشته باشد ...:riz304:
ش ش شهاب 2013-01-08 سلام.ممنون.حال شما خوبه؟خواهش میکنم.عرض شود خدمت شما که یکیشون قرقاول و اون یکی مرغ کیوی.هر کدوم زیرش نوشتم براتون.
سلام.ممنون.حال شما خوبه؟خواهش میکنم.عرض شود خدمت شما که یکیشون قرقاول و اون یکی مرغ کیوی.هر کدوم زیرش نوشتم براتون.
mohana 2013-01-07 هرگــــز منتظـــــر فـــردای خیــــالی نبـــــاش ؛ سهمت را از شادیهـــای زندگـــی ، همیـــن امروز بگیــــر ...:heart:
هرگــــز منتظـــــر فـــردای خیــــالی نبـــــاش ؛ سهمت را از شادیهـــای زندگـــی ، همیـــن امروز بگیــــر ...:heart:
shima.p 2013-01-07 در این غربت تنهایی.... در میان مردمی از جنس سنگ وشیشه!! یادت کردم... نه که هنوز در فکر منی!! نه که هنوز به یادتم!! نه... ... تنها و تنها به این دلیل که بی تفاوتی هایشان تو را به یاد من انداخت!!
در این غربت تنهایی.... در میان مردمی از جنس سنگ وشیشه!! یادت کردم... نه که هنوز در فکر منی!! نه که هنوز به یادتم!! نه... ... تنها و تنها به این دلیل که بی تفاوتی هایشان تو را به یاد من انداخت!!
نگاه 2013-01-07 وقتی که دیگر نبود من به بودنش نیازمند شدم . وقتی که دیگر رفت من به انتظار آمدنش نشستم . وقتی که دیگر نمی توانست مرا دوست بدارد من او را دوست داشتم . وقتی او تمام کرد من شروع کردم . وقتی او تمام شد من آغاز شدم . و چه سخت است . تنها متولد شدن مثل تنها زندگی کردن است ، مثل تنها مردن ! ((دکتر علی شریعتی))
وقتی که دیگر نبود من به بودنش نیازمند شدم . وقتی که دیگر رفت من به انتظار آمدنش نشستم . وقتی که دیگر نمی توانست مرا دوست بدارد من او را دوست داشتم . وقتی او تمام کرد من شروع کردم . وقتی او تمام شد من آغاز شدم . و چه سخت است . تنها متولد شدن مثل تنها زندگی کردن است ، مثل تنها مردن ! ((دکتر علی شریعتی))
نگاه 2013-01-07 از انسانها غمی به دل نگیر زیرا خود نیز غمگینند! زیرا با آنکه تنهایند ولی از خود میگریزند! زیرا به خود و به عشق خود و به حقیقت خود شک دارند. پس دوستشان بدار حتی اگر دوستت نداشته باشند "دکتر شریعتی"
از انسانها غمی به دل نگیر زیرا خود نیز غمگینند! زیرا با آنکه تنهایند ولی از خود میگریزند! زیرا به خود و به عشق خود و به حقیقت خود شک دارند. پس دوستشان بدار حتی اگر دوستت نداشته باشند "دکتر شریعتی"