amirreza
پسندها
34

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• nemibakhsham in daluei o bzar pam brese be tehran:mad_majidonline:
    miduni man mundm in 100 safhe k migan kojas k ezafe shode "ino nmidunm
    man k haminjuri ye nagah andakhtm bhesh daqiq imenio coppy karde inja "hala baz bayad ye negahe koli konm bebinm che khabare "albate vaqti az shok darumadm
    :black_eyed:
    اره.....اون وقتی میره 2 -3 روزه برمیگرده...اونم مجبورن به جای بابام برن بعضی وقتا...واسه دیالیز مامان بزرگم!:sad:
    امییییییییییییییییییییییر تو میخونی؟؟؟
    من ک 2 روزه نخوندم!!ب همه میگم بخونین حالا خودم.......!!!!!:13:
    ما را بدعوا پلییییییییییییییییییییز:image170:
    ajaaaaaaaaab !!!!!!!!! man bkhunm ru nakonam ?????????ba man budi :mad_majidonline:???????chashm gozaresham midm:tonguesmiley:
    سلام خوبی؟ چرا آزمون ندادییییییطییی:smiliess (11):
    slm chetori ?
    na man bimarefat nistaaaaaaaaaam :mad_majidonline:
    asabi shodm az daste khodm dge "harchi nazdiktar mishim ozam badtar mishe bkhoda
    che margame nmidunaaaam"emruz karnamam umad amir fk kon man aval shodm to keshvar (88 nafar bude koln)unam ba ye darsadaye eftezahi "faqat genetikam khub bud "harchi fk mikonm nmidunm chejuri aval shodm:25r30wi:
    اره پایان نامم اونجاس.سربازیمم اجتمالا اونجاس.استاد راهنمام میبرتم اونجا.یعنی یه بار هم رفتم.اره رویان اصفهان.
    کتاب تست راستش ژن که میدونی تست دزست درمون نداره.همون iqbشاید.نجات مهدیه.دیگه خودت اوستایی.بیو هم کتاب تست جعفر نژاد عالیه.
    الان از اینجا راضیم.قسمت همین جا بوده.اومدم اصفهان الان.قراره برم رویان.واسم خوب شده.
    مرسی امیر جون.نه حقم نبوده لابد نشدم دیگه.من زبانم خوبه.زبان سال قبلشو واسه خودم حل میکردم فقط 1 غلط داشتم.زبان امسال هم دیگه پاسخ نامه رو دیدی دیگه.زیر 80 نمیزدم من زبانو.ولی کاریش نمیشه کرد دیگه.ژن و خوب بخونی ولی قبول میشی.ژن و 80 بزن دو تا دیگه رو 40 زبان 50.عمرا یعنی رتبت بالای 50 بشه.
    salam,jedi migi???
    akhey kheili gonah dari k...
    eshkal nadare,hala ye azmoon nadi chizi nemishe.
    man k gand zadam in azmoono
    say kon yekam bekhooni k beyne khoondanet kheili fasele nayofte
    یعنی خووشم میاد من بخوام یه کاری رو قایمکی انجام بدم تو و لیلی یه شیپور دستتون میگیرین و همه جا جار میزنید
    بعدشم تو کی میخوای یاد بگیری دانش تغذیه با آشپزی فرق داره :sdasdasd: بی فرهنگ :mad_majidonline:
    فعلا که استارت نزدم ان شالله از امروز که 1 دی هست میخونم منتظر بودم ببینم زنده میمونیم یا جهان تموم میشه که نشد پیشگوهم پیشگوهای قدیم :25r30wi:
    راستی یلدات مبارک ان شالله سال دیگه شب یلدا توی خوابگاه باشی و کلاس داشته باشی و نتونی بری خونتون و حسابی افسرده بشی :25r30wi:
    آره دیگه اولین حقوق کیف داره
    درس مرس بدک نیست
    والله من که حال خوندن ندارم هنوز
    آره ، خیلی تو دل برو هستش ، خوشگل چشم و ابرو مشکی :thanks:
    داداشی یه شماره هم بگو واسه لیلی و نگار بگیریم
    خدایا !!!!!!!!!! شما هم ، خیلی خندم گرفت و اصلا از این دید بهش نگاه نکرده بودم.این نی نی رو خیلی دوسش دارم ولی چیکار میشه کرد که شما داداششی و زودی بهش پی بردی.

آفرین.
    چشم بصیرت میگنا ،مطمئنا شما داری، ایول داداش.:rose:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا