دریا... 2012-12-27 مرا بسپار در یادت به وقت بارش باران که من تنهای تنهایم نگاهت گر به ان بالاست و درحال دعا هستی خدا آنجاست خدا زیباست دعایم کن.
مرا بسپار در یادت به وقت بارش باران که من تنهای تنهایم نگاهت گر به ان بالاست و درحال دعا هستی خدا آنجاست خدا زیباست دعایم کن.
نگاه 2012-12-27 اگر کسی را دوست داری به او بگو، زیرا قلب ها معمولا با کلماتی که ناگفته می مانند می شکنند.. "جرج آلن گر" پس میگم دوستت دارم دوس جونم
اگر کسی را دوست داری به او بگو، زیرا قلب ها معمولا با کلماتی که ناگفته می مانند می شکنند.. "جرج آلن گر" پس میگم دوستت دارم دوس جونم
mw.ashel 2012-12-26 تاریخ تولدت مهم نیست، تاریخ "تبلـــورت" مهمه ...! اهل کجا بودنت مهم نیست ،"اهــل و بـجـا" بودنت مهمه ...! منطقه زندگیت مهم نیست ، "منطــق زنـدگـیت" مهمه ...! و گذشته ی زندگیت مهم نیست ؛ امــروزت مهمه که چه گــذشتـه ای واسه فــردات میسازی ...!
تاریخ تولدت مهم نیست، تاریخ "تبلـــورت" مهمه ...! اهل کجا بودنت مهم نیست ،"اهــل و بـجـا" بودنت مهمه ...! منطقه زندگیت مهم نیست ، "منطــق زنـدگـیت" مهمه ...! و گذشته ی زندگیت مهم نیست ؛ امــروزت مهمه که چه گــذشتـه ای واسه فــردات میسازی ...!
mw.ashel 2012-12-22 اگر روزی دشمن پیدا کردی، بدان در رسیدن به هدفت موفق بودی... اگر روزی تهدیدت کردند، بدان در برابرت ناتوانند... اگر روزی خیانت دیدی، بدان قیمتت بالاست... و اگر روزی ترکت کردند، بدان با تو بودن لیاقت میخواهد.
اگر روزی دشمن پیدا کردی، بدان در رسیدن به هدفت موفق بودی... اگر روزی تهدیدت کردند، بدان در برابرت ناتوانند... اگر روزی خیانت دیدی، بدان قیمتت بالاست... و اگر روزی ترکت کردند، بدان با تو بودن لیاقت میخواهد.
mw.ashel 2012-12-20 مهسا جون یلدات مبارک.برو تو تایپیک فال شب یلدا که فالتو با اجازت گرفتم و اونجا نوشتم